Мерія заплатить готелям Януковича та Ахметова 400 тисяч за розміщення своїх гостей (додано)
02.09.2013   //  

(додано повідомлення «МАКО холдинг»)

Донецький міськвиконком 16 серпня за результатами тендеру уклав угоди на послуги готелів на 400 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Донбізнесал’янс» отримає 277 тис грн. за 100 номерів з терміном проживання три дні. З них номери Classic Junior – 20 од., Classic – 45 од., Classic Business – 25 од., Classic Deluxe – 10 од. Компанії, зареєстрованій на панамський офшор «Ньюмонд кепітал інк.» (Newmond capital inc.), належить готель «Шахтар-Плаза» з групи Олександра Януковича.

ТОВ «Проект-2012» з «Еста холдингу» Ріната Ахметова отримає 123 тис грн. за 60 номерів з терміном проживання три дні. З них номери Стандарт – 30 од., Бізнес – 20 од., Люкс – 10 од.

Після опублікування інформації до «Наших Грошей» надійшов лист від департаменту по зв’язкам з громадськістю компанії «МАКО холдинг». У ньому стверджується, що Олександр Янукович не має стосунку до цього готелю:

«Упомянутые компания «Ньюмонд кепитал инк.» и отель «Шахтар-Плаза» не принадлежат Александру Януковичу и группе «МАКО» и не связаны с ними отношениями контроля. […] Компании группы «МАКО», ни её Акционер не владеют компаниями в офшорных юрисдикциях. Все компании, входящие в группу, официально зарегистрированы в Украине, Нидерландах и Швейцарии, которые не являются оффшорами», – повідомили у «МАКО холдинг».