Новачок і «прокладка» розіграли 16 мільйонів Тулуба на драмтеатр
29.08.2013   //  

Головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 21 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ПМ-Арсенал» на реконструкцію Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. Вартість угоди склала 15,95 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Техзавданням передбачені  нове оздоблення фасаду, заміна вітражів, комунікацій, покрівлі, вікон і дверей, утеплення горища, обладнання сцени. Роботи мають завершити до кінця поточного року.

Фірму «ПМ-Арсенал» у січні цього року заснували Алла Половко та директор компанії Владислав Мамчур. Статутний фонд складає 2 000 грн.  Поки що жодного іншого тендеру вона не вигравала.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми на цьому тендері було ПП «Сфера Пласт», яку заснував у 2007 р. зі статутним фондом в 100 грн. Юрій Ситнік. За даними «ВДЗ», компанія почала вигравати тендери наприкінці 2011 р., за цей час вона отримала замовлень на 66,83 млн грн. – усі від Черкаського ГУКБ.

Окрім цих двох фірм участь у тендері намагався також взяти Черкаський філіал «НДІпроектреконструкція», однак пропозицію відхилили через неповний пакет документів.

Нагадаємо, раніше за участю «Сфера Пласт» і «ПМ-Арсенал» також відбувся тендер на роботи в парку та музеї с. Будище вартістю 17,12 млн грн.

Як повідомлялося раніше, театр ремонтують до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Окрім згаданих вище об’єктів до річниці також планують відремонтувати Національний заповідник Тараса Шевченка в Звенигородському районі, від реконструювати й відремонтувати дороги у м. Каневі та с. Шевченковому Звенигородського району, завершити будівництво Шевченківського національного культурного центру (будівля Канівського міського Будинку культури).