На ремонт скверу Шевченка дали 2,6 мільйони. «Наново» висаджуватимуть травневі сакури?
17.07.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міськради 5 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПВКФ «Будкомп» на капітальний ремонт зони відпочинку в сквері ім. Т.Г. Шевченка за 2,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У сквері на розі вулиць Грушевського і Проскурівської мають замінити асфальтобетонне покриття, тротуари викласти кольоровою плиткою, парапет – гранітом, перекласти зовнішні мережі водопроводу і каналізації, фонтани наново облицювати морозостійкою плиткою, частина – під мармур, встановити новий фонтан «Куля», влаштувати розарій з декоративного каміння, засіяти газон.

Окрім того в технічному завданні також зазначена висадка 26 дерев та кущів невідомої породи.

Нагадаємо, у травні в цьому сквері висадили алею сакур – саме 26 штук. Дерева висаджували особисто мер міста Сергій Мельник і двоє осіб, які, за словами градоначальника, подарували сакури місту – керівник Хмельницької благодійної організації «Перший Соціальний Фонд» Олег Федаш та власник торгової марки «iGrill» (виготовлення деревного вугілля) Казбек Абдурзаков.

Засновником і директором фірми  «Будкомп» Віктор Войцеховський, за останні п’ять років компанія жодного іншого тендеру не вигравала.

Єдиним конкурентом був комунальний «Хмельницькбудзамовник», який програв з різницею в 0,8%.