Брат партнера замголови облавтодору закопає 6 мільйонів поряд зі стадіоном
05.07.2013   //  

Управління міського житлово-комунального господарства Макіївської міськради Донецької області 25 червня за результатами тендерів уклало дві угоди з ТОВ «Атлон» на ремонтні роботи загальною вартістю 6,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшу частину цієї суми фірма отримає на капітальний ремонт стадіону «Авангард» у Кіровському районі. За 5,97 млн грн. до кінця поточного року фірма повинна здійснити капітальний ремонт дорожнього одягу автодороги й тротуарів по вул. Ціолковського та вул. 50-річчя створення СРСР, на перетині котрих розташований стадіон, перевлаштувати трамвайну лінію і зробити автопарковку, озеленити територію, тощо.

Ще 0,50 млн грн. фірма отримає на поточний ремонт внутрішньоквартальних доріг, перелік котрих у документації конкурсних торгів не повідомляється.

Засновниками фірми «Атлон» є макіївчанин Едуард Ковтун та Олександр Володимирович Ішутін. Останній також відомий як співвласник  «Першої Дорожньо-Будівельної Компанії». Цю фірму заснували в 2007 р. Олексій Володимирович Ішутін та Віктор Коркішко, наразі заступник директора ДП «Донецький облавтодор» і депутат Будьоннівської районної у місті Донецьку ради (Партія регіонів). У жовтні 2012 р. їхні частки в компанії перереєстрували на Олександра Ішутіна й Руслана Северіна.

Згідно з даними «ВДЗ» за останні п’ять років, «Атлон» почав вигравати тендери у травні 2011 р. з того часу фірма отримала підрядів на 19,44 млн грн. Натомість «Перша Дорожньо-Будівельна Компанія» з 2008 року отримала замовлень на суму 339,78 млн грн, всі в Донецькій області.