Тижневий вуглепром: найбільший підряд розіграли луганські фірми, які належать одній людині
10.06.2013   //  

Державні підприємства вугледобувної галузі 28-31 травня за результатами тендерів уклали низку угод на постачання товарів та послуг на загальну суму 29,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільший підряд від «Лисичанськвугілля» отримало ПП «Укрметалопром». Компанія отримає 11,86 млн грн. за арочне кріплення овоідне типу КМП АЗР2 двох найменувань. Однак ціни за окремі найменування на сайті «ВДЗ» не опубліковано.

Власником фірми «Укрметалопром» є Олександр Бородкін, компанія зареєстрована в Луганську по вул. Оборонна, 24. За цією ж адресою зареєстрований єдиний конкурент на тендері – ТОВ «Стройремсервіс», також зареєстроване на Бородкіна. Різниця в пропозиціях склала 1,5%.

Нагадаємо, законом про держзакупівлі пов’язаними особами на тендері вважаються компанії, у яких один співзасновник має більше 25% статутного капіталу.

  1. ПАТ «Лисичанськвугілля» за 11,88 млн грн. придбало кріплення овоідне типу КМП АЗР2, пристрій підвісний УП 20.000-03.
  2. ДП «Львіввугілля» за 6,88 млн грн. придбало труби стальні.
  3. ДП «Шахтарськантрацит» за 5,02 млн грн. придбало електрообладнання камери РПП та живильник ПК-1,2-12 у комплекті з пусковою та контрольною апаратурою для капітального будівництва ш. «Шахтарська-Глибока».
  4. ДП «Центрально-Західна Компанія «Вуглеторфреструктуризація» за 3,92 млн грн. замовило роботи із захисту від підтоплення підробленої території шахти згідно з проектом ліквідації шахти № 7 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля».
  5. ДП «Орджонікідзевугілля» за 1,79 млн грн. замовило будівництво трубопроводів.