Бубка освоїв чергові 7 мільйонів з держбюджету на рекламних підрядах
29.05.2013   //  

Національний олімпійський комітет України 14 травня за результатами тендерів уклав угоди на рекламні послуги та організацію заходів на 6,90 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Коштом державного бюджету профінансовано виготовлення восьми відеороликів, які пропагують олімпійський рух, їх розміщення на п’яти національних телеканалах (4 тисячі показів). Підряд вартістю 1,75 млн грн. отримав підприємець Афанасенко О.В.

Ще 5,16 млн грн. з держбюджету отримає ТОВ «Хеликон» на проведення всеукраїнської акції  «Олімпійський  куточок», двох конференцій у Києві та одного семінару в «Артеку». Засновниками «Хеликону» є донеччани Олег Воронов та Олена Антоненко.

З моменту заснування «Вісника держзакупівель» опубліковано дані про рекламно-промоційні підряди НОКу, який очолює Сергій Бубка, на загальну суму 147,86 млн грн.

Найбільше було виділено на проведення заходів – 87,86 млн грн. Розміщення телероликів, наріжної реклами та видавництво журналу НОКу коштувало 35,64 млн грн. Ще 5,01 млн грн. пішло на придбання сувенірної продукції. Видавництво поліграфічної продукції та популяризаційних книжок коштувало 13,80 млн грн.

Капітальний ремонт будинку по вул.Хорива, 39-41 у Києві площею 730 кв м під розміщення головного офісу НОК коштував 4,45 млн грн. Капремонт луганського відділення НОК коштував – 1,10 млн грн.

Найбільшим підрядником НОКу за останні роки є ПП «Кримський Дозор», яке у 2011-2012 роках отримало замовлення на проведення заходів на 51,73 млн грн. Підприємство зі статутним капіталом 3 тис грн. зареєстроване на запорожця Максима Кулікова, який також є власником київського ТОВ «Вуглестіл трейд». Конкурентом  «Кримського Дозору» на всіх тендерах було  київське ТОВ «Авіейшн Солюшн» Романа Якимащенка з групи Юри Єнакіївського, яка контролювала «Родовід банк». До націоналізації президентом банку був Сергій Бубка.

Також значні підряди отримували ТОВ «Хеликон» (13,21 млн грн.), ТОВ «Опто-сервіс» (12,95 млн грн.), ТОВ Продюсерська агенція «Студіо – ПІО» (11,28 млн грн.).