Тижневий вуглепром: жалюгідні 25 мільйонів
27.05.2013   //  

Державні підприємства вугледобувної галузі 13-15 травня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на 24,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

  1. ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 13,37 млн грн. придбало електроенергію, світильники, реконструкція будівель і споруд при переведенні шахти «Міуська», що ліквідовується у водовідливний режим (з заглибленими насосами) за проектом ліквідації шахти «Міуська» (трубопровід шахтної води, виробнича каналізація, уборна), саморятівники шахтарські, регенеративні патрони до учбових саморятівників
  2. ДП «Шахта «Комсомолець» за 2,91 млн грн. придбало побутове вугілля.
  3. ПАТ «Лисичанськвугілля» за 2,56 млн грн. замовила послуги зі зберігання гірничошахтного обладнання.
  4. ДП «Шахта Крепінська» за 2,19 млн грн. придбало послуги по ремонту насосів та електродвигунів, респіратори та саморятівники.
  5. ДП «Луганська Обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 1,55 млн грн. замовило подачу за забирання вагонів з групових вугільних складів шахт, що ліквідуються ім. С.В. Косіора, Луганська, «Алмазна», станція Браунівка та ім. Косіора, станція Кипуча і супутні послуги по п’яти станціях (Стаханов, Браунівка, Довжанська, Світланово, Кипуча).
  6. ДП «Шахта №17-17 «біс» за 1,35 млн грн. придбало ланцюги.
  7. ДП «Сніжнеантрацит» за 0,63 млн грн. придбало прилади охоронної та пожежної сигналізації.
  8. ДП «Львіввугілля» за 0,24 млн грн. замовило пасажирські перевезення працівників підприємства.