Алчевські комунальники розіграли 3 мільйони між фірмами «регіонала»
23.05.2013   //  

КП «Алчевська шляхово-експлуатаційна дільниця» Луганської області 26 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Алчевськпромстрой» на придбання бітуму та асфальту на загальну суму 3,21 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж року фірма повинна забезпечити постачання комунальникам 12,5 тис т нафтового бітуму по 8 600 грн./т і 2,3 тис т асфальтобетону по 1 350 грн./т.

Фірму «Алчевськпромстрой» зі статутним фондом 1 тис грн. у серпні минулого року заснували Олександр Щериця і ТОВ «Промстройуголь», яке у свою чергу належить ТОВ «СП Промекспорт». Власниками останньої навпіл є Дмитро Полубатко і Костянтин Петров, депутат Луганської облради від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було МПП «Аметист-95». Засновниками цієї фірми зі статутним капіталом 5 тис грн. є ті ж самі Дмитро Полубатко і Костянтин Петров – перший напряму, а другий через ТОВ «КВ».

Згідно з даними «ВДЗ», з моменту заснування  «Алчевськпромстрой» не виграв ніяких тендерів окрім цієї поставки, «Аметист-95» за останні п’ять років не отримав жодного підряду.