Партнери сім’ї «ударівця» з міськради зароблять у «Київенерго» 2 мільйони на ремонтах
26.04.2013   //  

ПАТ «Київенерго» 11 квітня за результатами тендеру уклало низку угод на відновлення дорожнього покриття після робіт компанії з усунення пошкоджень на кабельних мережах. Загальна вартість угод склала 4,21 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця грудня коштом «Київенерго» мають відновити: 200м2асфальтобетонного покриття внутрішньодворових проїздів; 100м2 асфальтобетонного покриття проїжджої частини вулиць; 100м2асфальтобетонних тротуарів; 100м2 тротуарних доріжок з бетонних плит; 100м2 тротуарногоФЕМового покриття.

Половину виділеної суми – 2,24 млн грн. – отримає ТОВ «Дорожньо-Будівельне Управління – 208» Сергія Панченка і Тетяни Янішен. Остання також є партнером Валерія Скіценка, разом вони заснували ТОВ «Юверс Україна». У 2007 р. фірму переоформили на Ніну Рибалку, директором і досі є Скіценко. Валерій Скіценко зареєстрований за тією ж адресою, що і Ганна Скіценко, дочка Володимира Жукова – депутата Київської міськради (УДАР), котрий до 2007 року очолював «Київавтодор».

Нагадаємо, раніше фірма «Підряд» Ганни Скіценко є одним з двох монополістів на постачання бітуму для Київавтодору.

Ще 1,53 млн грн. отримає ТОВ «ТМК» Єгора та Ігоря Таранів. Решту 0,43 млн грн. освоїть комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» м. Києва.