Друзі Вілкула на пару з «регіоналом» розіграли ще 10 мільйонів на вулицю Купріна
02.04.2013   //  

Управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому Дніпропетровської області 21 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Весташляхбуд» на капітальний ремонт дороги на вулиці Купріна. Вартість угоди склала 10,37 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року повинні завершити другий пусковий комплекс робіт на відрізку дороги км 0+000 – км 1+300, що від вулиці Кривбасівської до межі міста в напрямку виїзду до міста Кіровограда.

Нагадаємо, що другий пусковий комплекс ремонту цього самого відрізку дороги вже замовляли у жовтні минулого року. Роботи оцінили в 13,50 млн грн. і мали завершити ще до кінця 2012 р.

Загалом з літа минулого року на ремонт цієї дороги з «Весташляхбудом» вже уклали угод на 39,03 млн грн.

До грудня 2012 р. власниками ТОВ «Весташляхбуд» були Каріне Сардарян і кіпрський офшор «Оппугно лімітед». Потім фірму перереєстрували на Ганну Лаврешину, Катерину Мазурок, а також ТОВ «Грінфорт-С» Валерія Паршутіна, котрий раніше був співвласником ТОВ «Янголз», заснованого Хачатуром Сардаряном.

ТОВ «Вестшляхбуд» входить у концерн «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким градоначальником Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

З 2008 року «Весташляхбуд» отримало підряди від криворізької мерії та місцевих комунальних підприємств на 573,53 млн грн.

Єдиним конкурентом «Весташляхбуду» на цьому тендері було ПАТ «Криворіжіндустрбуд», співвласником котрого є депутат Криворізької міськради від Партії регіонів Микола Земляний та його син Андрій.