Обленерго розіграло 4 мільйони на користь громадського партнера керівників обленерго
22.03.2013   //  

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» 15 березня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Альфа Енерго Груп» на придбання трансформаторних підстанцій на 4,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Коштом підприємства замовлено 109 трансформаторних підстанцій, отримати їх обленерго має упродовж року.

Засновником ПП «Альфа Енерго Груп» зі статутним фондом 2 тис грн. є ТОВ «ІМС-Україна». Директором і співвласником цієї компанії є Дмитро Долішній. Іншим співвласником «ІМС-Україна» є ТОВ «Компанія з управління активами «Західна інвестиційна група» Зоряна Михайляка. Ця ж компанія є засновником ТОВ «Західні енергетичні транзити» – єдиного конкурента «Альфи» на цих торгах. Різниця між пропозиціями фірм склала 521 грн., або 0,01%.

У 2008 Долішній заснував громадську організацію «Прикарпатська асоціація муніципального розвитку». Разом із ним до складу засновників цієї ГО увійшли голова правління «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен (депутат Івано-Франківської міськради від «Фронту змін»), його заступник по обленерго Василь Костюк, а також Сергій Синиця, відомий як лідер профспілкової організації «Прикарпаттяобленерго».

Єдиний тендер, який до того вигравала ця фірма – підряд від обленерго вартістю 2,63 млн грн. на технічне переоснащення мереж, угоду підписали два тижні тому.

альфа енерго груп