«Рідна» фірма держкомземівця отримала мільйон на землеустрій
19.03.2013   //  

Управління з майнових відносин Одеської облради 12 березня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Фірма «Меридіан-Р» на розробку документації із землеустрою вартістю 1,09 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацію замовили для оформлення держактів на право постійного користування земельними ділянками, на яких розташовані об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст. Загальна площа цих ділянок складає 139 тис м2. На них розташовані сім медичних і шість навчальних закладів, п’ять інтернатів, а також Обласний історико-краєзнавчий музей і Одеський театр юного глядача.

Документацію повинні розробити коштом держбюджету до кінця року.

Власниками ПП «Фірма «Меридіан-Р» Олексій Нежельченко та Ліна Бочева. Статутний капітал складає 1 тис грн.

Початково цю фірму у 2007 р. заснував Сергій Ржепецький, він до кінця 2009 р. був власником і директором «Меридіан-Р». Наразі Ржепецький очолює відділ Держземагентства у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Раніше фірма отримала ще два підряди від управління з майнових відносин Одеської облради: 310 тис грн. на розробку аналогічної документації із землеустрою та 450 тис грн. на оформлення права власності на землю самої облради.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми була Одеська регіональна філія ДП «Укрспецзем». Державне підприємство програло з різницею в 9%.