Дружині опозиційного кандидата офіціально дають викупити землю під рестораном в центрі Києва
18.03.2013   //  

Департамент земельних ресурсів Київської міськдержадміністрації 28 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ПП «У.К.Р.-гео» на послуги з підготовки до продажу двох земельних ділянок у Печерському районі м.Києва. Вартість угоди склала 9 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ділянку площею 780 кв метрів на вул. Шота Руставелі, 11 продають громадянці Світовенко Наталії Миколаївні. В цьому будинку на розі з вул. Рогнідинська знаходиться ресторан «Beef».

Наталя Світовенко також є співвласницею агропромислової компанії «Київщина». Її партнером є Віктор Світовенко, який на останніх парламентських виборах балотувався від Об’єднаної опозиції за мажоритарним округом №92 на Київщині. З різницею менш ніж 3 відсотки він програв вибори заступнику голови «Нафтогазу України» Сергію Кацубі (Партія регіонів).

Ще одну ділянку площею 443 кв м на вул.Івана Кудрі, 1/141 (літ.А) збираються продати компанії «Іпет Україна». Це дочірня фірма турецької інвестиційно-будівельної компанії «Metal Yapi Konut». У портфелі компанії – елітний житловий комплекс у центрі Стамбулу в класу “А, площею 250 000 кв. м., торговельний центр Historia, комплекс елітних апартаментів Flyin.