З кожним роком гулянка з приводу премії «Київська пектораль» обходиться все дорожче (додано)
15.03.2013   //  

(Додані дані про закупівлю)

Департамент культури Київської міськдержадміністрації 4 березня уклав угоду з КП «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності» на проведення церемонії вручення міської театральної премії «Київська пектораль». Вартість угоди склала 750 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з даними «ВДЗ» департамент замовляє проведення церемонії в «Агенства» уже втретє. Другий рік підряд тендер проводять за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника». Щодо нинішньої закупівлі  у «ВДЗ» не опубліковано жодного документу. Минулого року департамент культури посилався на те, що комунальному підприємству «було передано свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір  «Мистецький проект «Церемонія вручення міської театральної премії «Київська пектораль».

Якщо в 2011 р. проведення заходу обійшлося в 396 тис грн., то минулого року вже у 550 тис грн. Тобто щороку вартість організації «Київської пекторалі» зростає на третину.

Премію в галузі театрального мистецтва «Київська пектораль» було засновано у 1992 р., традиційно її присвячують Міжнародному дню театру. Премію вручають у номінаціях за кращу виставу, кращу режисерську роботу, краще виконання чоловічої/жіночої ролі, тощо.

Після опублікування цієї інформації на сайті «ВДЗ» були оприлюднені необхідні документи.

Згідно з обґрунтуванням закупівлі, комунальне підприємство отримало підряд, оскільки у 2007 році отримало авторські права на  твір  «Мистецький проект «Церемонія вручення міської театральної премії «Київська пектораль».