«Рідні» фірми знову розіграли 5 мільйонів на продуктах для санаторію і інтернату
26.02.2013   //  

ДЗ «Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій «Орлятко» МОЗ України 15 лютого за результатами тендерів уклав низку угод з ТОВ «ТК «Кримкурортсервіс» на постачання продуктів харчування на загальну суму 4,15 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За ці кошти замовили м’ясо та м’ясопродукти, рибу та рибну продукцію, масло, сир, соки та консерви.

Єдиним конкурентом фірми на усіх тендерах з різницею в 0,3-0,9% було ТОВ «Аметист і К», яке в 2003 р. і виступило першим засновником «Кримкурортсервісу». До 2009 р. співзасновником і директором «Кримкурортсервісу» був Михайло Олексійович Фурса, котрий разом із братом Олександром Олексійовичем Фурсою наразі є власниками «Аметист і К».

В свою чергу, «Аметист і К» 19 лютого було визначено переможцем тендеру КРУ «Соколінський психоневрологічний інтернат» на постачання риби та рибної продукції на загальну суму 0,42 млн грн. У тендері брали участь ще дві компанії: з різницею в 1% «Кримкурортсервіс», а також ТОВ «Далі ЛТД» Павла та Лідії Кіфенко зі статутними 375 грн.

З урахуванням цих закупівель за останні п’ять років «Кримкурортсервіс» загалом отримав підрядів на 122,98 млн грн., а «Аметист і К» – на 52,04 млн грн.