Два «членовози» для дрібних клерків коштують як підвезення школярів у восьми селах
25.02.2013   //  

Департамент економіки та комунального майна Харківської міськради 12 лютого за результатами тендеру уклав угоду з КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» на послуги з перевезення двома легковими автомобілями в 2013 році вартістю 201 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Автівки «Shevrоlet Tacuma» і «Hyundai Santa Fe» з водіями орендовано лютого по грудень  2013 року, в середньому по 21-25 дн/міс і по 8 год/добу. Ремонт та обслуговування автомобілів, а також їх заправку здійснює фірма.

Оренда двох автомобілів для чиновників коштує стільки ж, як і перевезення школярів у сільській місцевості до шкіл Зіньківського району Полтавської області в 2013 році. Відповідні угоди на суму 210 тис грн. 15 лютого уклав Відділ освіти Зіньківської райдержадміністрації

Замовлено підвезення учнів з восьми населених пунктів: від сіл Дубівка, Пилипенки і Ступки – до Проценківської загальноосвітньої школи; від сіл Хмарівка, В.Пожарня, Кілочки, Першотравневе і Кругле – до Шенгаріївської загальноосвітньої школи; а також підвезення учнів до Опішнянської спеціалізованої школи. Підряди отримали ПАТ «АТП-15339» і ПП Кандзюба О.В.