Споріднені фірми розіграли 51 мільйон на газопровід під Судаком
18.01.2013   //  

ПАТ по газопостачанню та газифікації «Кримгаз» 11 січня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Альфагазінвест» на будівництво газопроводу високого тиску до села Веселе (м.Судак) вартістю 50,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Проектом передбачено будівництво газопроводів високого та низького тиску загальною протяжністю 14,34 п.км. В точці  підключення в існуючий газопровід високого тиску передбачено відвід на мікрорайон Суук-Су. Завершити будівництво повинні вже до кінця цього року.

Сімферопольське ТОВ «Альфагазінвест» заснували Ніна Копкова, Тетяна Шпілевська та Олена Ясіна. До березня минулого року всі вони входили до складу засновників ТОВ «Агрогазбуд» – єдиного конкурента «Альфагазінвесту» на цьому конкурсі. Різниця пропозицій склала 3,2%.

У листопаді минулого року в такому ж складі учасників пройшов тендер на 4,88 млн грн. на будівництво газопроводу до села Берегове Бахчисарайського району. «Альфагазінвест» тоді виграв у «Агрогазбуду» з різницею в 0,4%.