Звягільський отримав 50 мільйонів на житловий будинок в Донецьку
17.01.2013   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 24 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Шахта імені О.Ф. Засядька» на другу чергу будівництва житлового будинку в мікрорайоні «Домобудівельник» вартістю 50,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Цегляний двосекційний будинок має бути зведено коштом міського бюджету до кінця 2014 р. Кількість квартир та площа в технічному завданні не вказані. В будівництво входить також влаштування проїздів, тротуарів та майданчиків.

ПАТ «Шахта імені О.Ф. Засядька» контролює народний депутат від Партії регіонів Юхим Звягільський, який до 2008 р. він був генеральним директором «Шахти». Раніше компанія також отримала від міськради підряд вартістю 44,55 млн грн. на зведення будинку №3 в цьому ж районі.

Єдиним конкурентом на цьому конкурсі з різницею в 9% було ТОВ «Мегаполіс». Власником і керівником цієї фірми зі статутним капіталом 7 400 грн є Дмитро Бондаренко, відомий як депутат Пролетарської районної в місті Донецьку ради.