Міліція купила автівок ще на мільйон: рівненський «Outlander» за 311 тисяч не дотягнув до донецького пафосу
16.01.2013   //  

Mitsubishi Outlander 2.4 CVT Intense

Регіональні підрозділи МВС з 28 грудня по 2 січня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання легкових автомобілів на загальну суму 1,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найдорожчий автомобіль придбало Управління Державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області – чорний кросовер Mitsubishi Outlander 2.4 CVT Intense вартістю 311 тис грн.

Авто має підігрів передніх сидінь, автоматичний двозонний клімат контроль, бортовий комп’ютер з кольоровим дисплеєм, систему Bluetooth, управління стереосистемою на кермі, камеру заднього огляду, 6 динаміків, електропривід відкривання і закривання задньої двері. Шкіряний салон не вимагався. Аналогічний автомобіль, але в більш розкішній комплектації «Ultimate» за 338 тис грн. нещодавно придбало Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в Донецькій області.

Також автомобіль Mitsubishi Outlander 2.0 CVT придбало Управління Державної служби охорони при УМВС в Чернігівській області. В цьому випадку придбано одну з найпростіших комплектацій «Inform» за 241 тис грн.

Решта придбаних міліцією автомобілів були значно дешевшими.

Відділ Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області придбав два автомобілі Nissan Almera по 115 тис грн.

Криворізький відділ Державної служби охорони придбав три ВАЗ 21214 «Нива» по 88 тис грн.