Рідні фірми члена міськвиконкому розіграли ще 2 мільйони на кінотеатр
14.01.2013   //  

Головне управління містобудування, архітектури та ЖКГ Волинської облдержадміністрації 11 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на реконструкцію кінотеатру в м. Берестечко Горохівського району. Вартість угоди склала 2,12 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В ході реконструкції мають замінити комунікації та сантехніку, підшивку покрівлі, двері й вікна, реконструювати сцену та підлогу, перефарбувати внутрішні стіни та фасад, останній також утеплити, тощо.

Завершити реконструкцію повинні упродовж півроку з моменту початку робіт.

Станом на початок 2012р. власником 86,8% акцій «Луцьксантехмонтаж №536» був виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха.

Єдиним конкурентом «Луцьксантехмонтаж №536» на цьому конкурсі з різницею в 0,06% було ТзОВ «Житлобуд-2».  Від початку існування цієї фірми основним її власником був вищезгаданий «Луцьксантехмонтаж».

Це вже не перший раз, коли вищевказані фірми розігрують тендери між собою. У вересні «Житлобуд-2» виграв у «Луцьксантехмонтаж №536» 34,29 млн грн. на будівництво школи у сел. Головне Любомльського  району, а в листопаді – 6,99 млн грн. на будівництво житлового будинку в Ковелі. Також в серпні «Луцьксантехмонтаж» виграв у «Житлобуду» підряд на реконструкцію відділку МВС вартістю 7,37 млн грн.