Перед відставкою Єпіфанов купив для вузу Нацбанку меблів на 10 мільйонів
08.01.2013   //  

ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України» в грудні за результатами тендерів уклав низку угод на придбання меблів та іншого устаткування на загальну суму 10,37 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Для оснащення профілакторію УАБС в Севатополі по вул. Паркова, 6 придбано меблі, медичне устаткування на 8,29 млн грн.

Зокрема придбано крісла по 3 тис грн., розкладні дивани по 15,5 тис грн., настінні дзеркала по 2,6 тис грн., ліжка по 5,3 тис грн., прилад низькочастотної електротерапії «Радиус-Кранио» за 29 тис грн., телевізори з діагоналлю 32 дюйми по 5 тис грн., холодильники по 4,9 тис грн. (весь перелік з цінами тут – Севастополь).

Для Палацу творчості УАБС на вул. Троїцька, 4 в Сумах придбано меблі і музичне обладнання на 2,08 млн грн.

В тому числі придбано гардеробні стійки по 14,6 тис грн., обідній стіл за 15,6 тис грн., дивані зі шкірзамінювачем по 22,6 тис грн., крісла для кінотеатру по 1,3 тис грн., мікшерський пульт за 28,5 тис грн. (весь перелік з цінами тут – Суми).

Нагадаємо, академія в липні 2012 року замовила реконструкцію старовинних будівель садиби Харитоненка в Сумах під Палац творчості вартістю 100,84 млн грн.

Наприкінці грудня стало відомо, що ректора УАБС Анатолія Єпіфанова було звільнено з посади. Колишній соратник Віктора Ющенка і Володимира Стельмаха зараз є депутатом Сумської облради від Партії регіонів. На останніх парламентських виборах Єпіфанов програв боротьбу в мажоритарному окрузі в Сумах опозиціонеру Олегу Медуниці.