Донецьким міліціонерам дали третину мільйона на «Mitsubishi», а полтавським – зась
08.01.2013   //  

“Mitsubishi Outlander 2.4 CVT Ultimate” для донецьких охоронців за 338 тис грн.

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в Донецькій області 25 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ніко-Україна» на придбання автомобіля «Mitsubishi Outlander 2.4 CVT Ultimate» вартістю 338 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кросовер білого кольору має шкіряний салон, преміум-аудіосистему на вісім динаміків, систему «вільні руки» Bluetooth та управління стереосистемою з кнопками керування на кермі, електропривід сидіння водія, підігрів передніх сидінь, автоматичний двозонний клімат контроль, бортовий комп’ютер з кольоровим дисплеєм, електрокерований люк, камеру заднього огляду, датчики світла та дощу, легкосплавні диски.

Ця комплектація є найдорожчою з моделей «Mitsubishi Outlander 2.4 CVT Ultimate».

Разом з тим УДСО при УМВС в Полтавській області 19 грудня вирішило скасувати свій тендер на придбання «Mitsubishi Outlander NEW 2.4 Intense». Після того як було акцептовано пропозицію «Ніко-Україна» на автомобіль вартістю 310 тис грн., торги було визнані такими що не відбулись через «скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг».

Нагадаємо, днями УДСО при УМВС в Львівській області придбало автомобілі «Mitsubishi Lancer» по 169 тис грн.