«Регіонал» отримав мільйони на газифікацію села, куди син Пшонки провів газ ще півроку тому
29.12.2012   //  

Новомиколаївська сільрада Токмацького району Запорізької області 24 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Південь-Буд» на будівництво газопроводу до трьох сіл Токмацького району за 6,92 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Провести газопровід високого тиску довжиною 11 км повинні у села Запоріжжя, Веселе та Українка. Згідно з угодою термін виконання робіт визначений як ІV квартал 2012р.

Разом з тим газ в одне з вищезазначених сіл – Українку – провели в травні цього року. Мешканці села дякували за газифікацію сину Генпрокурора Артему Пшонці, який згодом виграв мажоритарні вибори до парламенту по цьому округу, а також фірмі «Газфаєр інвест», а не «Південь-буду».

Директором ТОВ «Південь-Буд» зі статутним фондом 907 грн є депутат Токмацької районної ради від Партії Регіонів Олексій Присмотров.

Він також є власником ПП «Метан», котре кілька тижнів тому отримало підряд вартістю 1,29 млн грн на  газифікацію села Мордвинівка Мелітопольського району. Договір було укладено більш як через місяць після того, як в селі 3 жовтня відбувся урочистий пуск газу за участю на той момент кандидата в народні депутати Артема Пшонки.