Дружина голови облгазу заробить на суддях 16 мільйонів
25.12.2012   //  

Господарський суд Рівненської області 19 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Фірма Опорядрембуд» на реконструкцію нежитлових приміщень під адміністративне приміщення господарського суду в м. Рівне. Вартість угоди склала 16,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструювати збираються будівлю по вул. Набережна, 26а. До кінця квітня 2014 р. коштом держбюджету тут повинні наново перекласти окремі ділянки цегляних стін і перегородок, замінити вікна й двері, підлогу, металочерепицю на даху, влаштувати вентиляцію та освітлення, опалення з заміною радіаторів та інші комунікації, озеленити територію, встановити лавки, смітники й огорожу та ін.

Засновниками ТОВ «Фірма Опорядрембуд» є Роман Мельник, Любов Ясельська і Тамара Дубас, якій належить половина статутного капіталу компанії. Вона є дружиною депутата Рівненської облради Петра Дубаса, голови правління ПАТ «Рівнегаз». Починаючи з 2010 року фірма «Опорядрембуд» отримала будівельні підряди на 129,08 млн грн., половину з яких коштує підряд на реконструкцію перинатального центру в Рівному в рамках програми президента Віктора Януковича «Нове життя».

Єдиним допущеним до участі і в торгах конкурентом «Опорядрембуду» було ТзОВ «Реноме-Євробуд». Співвласником фірми є Віктор Матчук, народний депутат попереднього скликання, голова Рівненської ОДА (2006—2010) і голова політради Рівненської обласної організації партії «Наша Україна» (з 2006).