«Медведчуківці» зароблять 10 мільйонів на рівненській дорозі
11.12.2012   //  

Служба автомобільних доріг у Рівненській області 23 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Південьзахідшляхбуд» на залишкові роботи по капітальному ремонту автомобільної дороги Київ-Ковель на ділянці км 245+690 – 255+000. Вартість угоди склала 10,44 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В ході ремонту повинні зокрема докласти труби, влаштувати асфальтобетонне покриття, укріпити узбіччя, відремонтувати автопавільйон (будівлі та споруди дорожньої та автотранспортної служб), облаштувати автобусні зупинки, в’їзди на прилеглу територію, пішохідні доріжки, поставити дорожні знаки, дорожнє огородження.

ПАТ «Південьзахідшляхбуд» належить корпорації «Золоті ворота» Сергія Самусєва, який був радником Віктора Медведчука, коли той займав посаду першого заступника голови Верховної ради в 2000–2001 роках. Віце-президентом корпорації є Віктор Ящук. Він очолював Буштинський лісокомбінат в Закарпатській області, коли регіон знаходився під впливом СДПУ(о) Віктора Медведчука.

За останні чотири роки «Південьзахідшляхбуд» отримало державні підряди на ремонт доріг вартістю 2,43 млрд грн.