«Прокладка» отримала 10 мільйонів на проспект Перемоги
07.12.2012   //  

Департамент комунального господарства Харківської міськради 26 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Флагмар» на капітальний ремонт алей по проспекту Перемоги вартістю 9,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014 р. на проспекті повинні замінити асфальтне покриття на плитку, встановити парапетну огорожу, поставити по 72 шт лавок і сміттєвих урн, висадити 30 дерев, засіяти 29,18 тис кв м газонів, влаштувати клумби. Окрім того на алеї облаштують спортивний та дитячий майданчики з ігровими комплексами, каруселями, гойдалками та пісочницями.

Засновником ПП «Флагмар» є харків’янин Ашот Мартіросян. Статутний капітал фірми складає 100 грн.

Нагадаємо, раніше у жовтні фірма за результатами тендеру отримала підряд на реконструкцію міського скверу біля велосипедного заводу вартістю 9,30 млн грн. Тендер на цей сквер був оголошений через місяць після того, як роботи вже були виконані, а сквер був відкритий мером Геннадієм Кернесом. Досі невідомо, хто насправді виконував реконструкцію, оскільки тендер виграло ПП «Флагмар», а прес-служба Харківської міськради ще влітку повідомляла, що сквер реконструювали спільними зусиллями комунальники. Детальніше у статті.