Клініку в Радомишлі збудують за 23 мільйони, відхиливши дешевших на 3 мільйона будівельників
30.11.2012   //  

Радомишльська центральна районна лікарня Житомирської області 23 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Елітбуд-1» на будівництво поліклініки на 300 відвідувань в зміну по вул.Присутственній, 9 в м.Радомишлі. Вартість угоди склала 22,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Угода розрахована до кінця 2013 року. Будівельники мають до цієї дати здати будівлю клініки, в якій також має бути встановлено медичне обладнання – апарат для iнгаляцiйного наркозу полiнаркон, операційний стіл, тощо. Передбачено також придбання 50 телевізорів та іншої побутової техніки.

В тендері брали участь шість компаній, три з них пропонували виконати роботи за 20-21 млн грн. Однак всі дешевші заявки були відхилені з різних причин. Наприклад, ТОВ «УКРСІ» в складі своєї пропозиції надало копії трудових книжок на 13 співробітників, тоді як замовник вимагав копії 30 трудових книжок.

Засновниками ПП «Елітбуд-1» є житомиряни Денис Болейко та Василь Бойко. Компанія почала вигравати державні тендери в серпні 2011 року і з того часу отримала підряди на 86,75 млн грн.