Рахункова палата докинула Холявкам ще півтора мільйони на офіс
27.11.2012   //  

Рахункова палата 21 листопада уклала з ТОВ «ТБО Львівбуд» угоду на додаткові роботи з реконструкції будівлі по вул. Лінкольна, 2 у м. Львові для розміщення територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях. Вартість угоди склала 1,41 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Першу угоду з ТОВ «ТБО Львівбуд» на реконструкцію вищевказаної будівлі було укладено ще в грудні 2010 р., вартість робіт тоді оцінили в 7,74 млн грн.

Потребу додаткової угоди пояснюють необхідністю «закупівлі додаткових робіт, які не були включені у початковий проект, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту». Які непередбачувані обставини призвели до здорожчання проекту і які додаткові роботи маються на увазі – невідомо, оскільки технічне завдання на них на сайті «ВДЗ» відсутнє.

Тепер офіс територіального управління повинні завершити до 25 грудня.

Основними власниками «ТБО Львівбуд»  є родина Холявок: Холявка Володимир Ярославович, Холявка Ніна Петрівна і Холявка Ярослав Володимирович.