Передвиборча газифікація округу Пшонки-молодшого коштує вже 65 мільйонів
15.11.2012   //  

Три сільські ради Запорізької області з 5 по 7 листопада за результатами тендерів уклали угоди на газифікацію кількох сіл до кінця цього року на 25,13 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 2,75 млн грн. підуть на газифікацію села Лозоватка Приморського району. Новоолексіївська сільрада замовила роботи ПП «Будтехноком-Бердянськ» – фірмі зі статутним капіталом 100 грн. Цей район входить до мажоритарного округу, за яким до парламенту балотувався син Генпрокурора Артем Пшонка.

Нагадаємо, раніше по цьому округу було замовлено роботи по газифікації сіл на суму 61,94 млн грн. Відтак загальна вартість передвиборчої газифікації сіл на окрузі Пшонки становить 64,69 млн грн.

Іще шість сіл газифікують у Гуляйпільському районі. Червоненська сільрада замовила підвідний газопровід до сіл Малинівка, Полтавка, Червоне, Успенівка та Рівнопілля за 20,48 млн грн. Ще 1,90 млн грн. коштуватиме перша черга будівництва газопроводу в селі Добропілля.

Усі підряди отримало ТОВ «Газфаєр Інвест» киянина Олександра Буглака. Ця ж фірма нещодавно отримала 52,97 млн грн. на газопроводи у Веселівському та Якимівському районах з округу Пшонки з вищевказаної суми 61,94 млн грн. Ці угоди було підписано після того, як в одному з сіл уже пустили газ – урочисто, в присутності кандидата в депутата Артема Пшонки.