На ремонт бульвару Давидова заднім числом дали 3 мільйони
29.10.2012   //  

Травнева реконструкція бульвару Давидова ще до оголошення тендеру.

Управління ЖКГ Дніпровської в м.Києві РДА 18 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПБП «Технікс» на реконструкція бульв. Давидова вартістю 3,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкцію проводять за кошти державного та місцевого бюджетів, завершити, згідно з документацією, повинні до кінця цього року.

Разом з тим реконструкцію бульвару завершили ще на початку літа (фото). 2 червня прес-служба КМДА відзвітувала: «Сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відвідав оновлений після реконструкції бульвар О. Давидова, що у Дніпровському районі столиці, та поспілкувався з мешканцями мікрорайону».

Натомість тендер на реконструкцію бульвару оголосили тільки через півтора місяці після візиту Попова, 20 серпня, а акцепт відбувся 1 жовтня. Таким чином бульвар реконструювали не тільки без офіційно укладеної угоди, а й без тендеру як такого.

Засновником полтавської компанії «Технікс» є Олександр Демченко. Нещодавно фірма отримала підряд на 5,92 млн грн. на реконструкцію парку на Дніпровській набережній.