«Укрпошта» купила велосипеди за 13 мільйонів у фірми, пов’язаної з заступником директора «Укрпошти»
23.10.2012   //  

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» 12 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Планета Аква» на придбання велосипедів на суму 13,34 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Всього збираються придбати  13 017 жовто-сірих дорожніх велосипедів з сірою металевою корзиною на 6 кг попереду та сірим багажником на 14 кг ззаду.

Велосипеди по  1 025 грн. закуповують за кошти «Укрпошти», отримати їх  повинні до кінця цього року.

Засновником ТОВ «Планета Аква» є Анатолій Місюк з с. Федорівка Володар-Волинського району Волинської області, директором є Анжела Пилипенко. В 2008 році вона керувала ТОВ «Українські інноваційні системи», тоді засновником фірми був нинішній заступник гендиректора «Укрпошти» Михайло Куницький.

Окрім цієї фірми в тендері також брали участь ТОВ «Український комунальний союз», власником якого є Людмила Прус з того ж села Федорівка, а також ТОВ «Трейд Маркетинг Сервіс», що належить Тетяні Татаровській з Володар-Волинського. В усіх трьох фірм статутний фонд складає 52,5 тис грн. Різниця пропозицій з переможцем склала 0,2 і 0,4%

Наразі в Україні діють майже 14 тисяч поштових відділень, пошту розносять 40 874 листоноші.