Волинська ОДА збудує собі базу відпочинку за 9 мільйонів – з банею і охороною
17.10.2012   //  

База відпочинку на озері Світязь Головного фінансового управління Волинської облдержадміністрації 9 жовтня за результатами тендеру уклала договір з ПП «Нова Аркада» на будівництво вартістю 8,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з технічним завданням в урочищі Гряда, смт. Шацьк мають побудувати спальний корпус на 50 ліжко-місць (1,50 тис кв. м) з кав’ярнею на 25 місць, а також баню (107 кв. м) й приміщення для охорони, озеленити територію.

Роботи фінансують з державного бюджету, завершити базу відпочинку повинні до кінця наступного року.

ПП «Нова Аркада» має 5 тис грн. статутного фонду і належить  Новосаду Івану Ігоровичу. Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», різниця пропозицій склала 0,2%. Друга фірма належить членові виконавчого комітету Луцької міської ради Вiктору Чорнусі. Ця компанія відома тим, що регулярно розігрує тендери зі своїм же засновником ТОВ «Житлобуд-2».

Зокрема у вересні «Житлобуд-2» виграв у «Луцьксантехмонтаж №536» 34,29 млн грн. на будівництво школи у сел. Головне Любомльського  району, в серпні «Луцьксантехмонтаж» виграв у «Житлобуду» підряд на реконструкцію відділку МВС вартістю 7,37 млн грн.

У конкурсній документації зазначено, що роботи по перекриттю над другим поверхом, покрівля, сходи та ін. уже частково виконані. Хто їх виконував і за які кошти, невідомо, оскільки попередня закупівля по будівництво бази у 2011 р. була скасована, у зв’язку з відхиленням пропозицій усіх учасників. ПП «Нова Аркада» тоді пропонувала збудувати за 7,82 млн грн., що було на 1-1,5 млн грн. дорожче від пропозицій конкурентів, які на останній тендер заявок вже не подавали.