Дорогу під самий ґанок мисливської резиденції Януковича в Сухолуччі доремонтують за 13 мільйонів
17.10.2012   //  

Червоним показано відрізок, який ремонтуватимуть за 13 млн грн. Синім - відрізки дороги, які було відремонтовано раніше.

Служба автомобільних доріг у Київській області 9 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на поточний середній ремонт автомобільної дороги О100803 Димер – Богдани. Вартість угоди склала 12,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтувати будуть відрізок протяжністю 5,312 км, на ділянці 27+900 – км 33+212. Ремонт фінансують з державного бюджету, завершити повинні до кінця наступного року.

Нагадаємо, дорога Димер – Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як «Сухолуччя». Ремонтований відрізок дороги закінчується саме у тій точці, де знаходиться будівля ТОВ «Дом лесника», в якому знаходиться президентська резиденція. Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-тетерівського заповідника в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок «Кедр».

З урахуванням цієї закупівлі на ремонт автошляхів від Києва до резиденції  та доріг у самому лісгоспі вже витратили 116 млн грн.

Контрольним пакетом акцій ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» володіє громадянин Росії, імені якого SMIDA не розкриває.