У Кернеса злили 4 мільйони фірмі, створеній після оголошення тендеру
12.10.2012   //  

Департамент транспорту і зв’язку Харківської міськради 2 жовтня за результатами тендерів уклав дві угоди з ТОВ «ВСП Констракшн» на реконструкцію трамвайних переїздів загальною вартістю 3,88 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема у 2,67 млн грн. обійдеться реконструкція трамвайного переїзду пр. Леніна – пр. Правди. Ще за 1,21 млн грн. компанія повинна реконструювати переїзд на перехресті вул. Сумської і вул. Маяковського.

Роботи фінансують з місцевого бюджету, завершити їх повинні до кінця цього року.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру ТОВ «ВСП Констракшн» було засновано 14 серпня цього року – за три тижні після оголошення про проведення тендеру. Керівником фірми зазначений Сергій Зіньков.

При цьому від учасників тендеру в обох випадках вимагалося документально підтвердити наявний досвід виконання аналогічних договорів.

Єдиним конкурентом «ВСП Констракшн»  в обох випадках було ТОВ «Транс-Техно-Сервіс» Миколи Адаменко та Олени Кучми. Різниця пропозицій склала 0,4% на першому тендері і 0,3% на другому. За останні чотири роки «Транс-Техно-Сервіс» отримав від Департаменту транспорту і зв’язку Харківської міськради три підряди на реконструкцію трамвайних переїздів на загальну суму 12,46 млн грн.