Чмирю раптово впав на голову театральний сезон – в «Щєпку» без конкурсу закатають ще 20 мільйонів
11.09.2012   //  

Управління капітального будівництва Сумської облдержадміністрації 27 серпня уклало угоду з ТОВ «Скат» на додаткові роботи по реконструкції театру драми та музичної комедії ім.М.С. Щепкіна вартістю 19,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До відкриття театрального сезону 18 жовтня коштом обласного бюджету потрібно провести роботи з ремонту або заміни систем вентиляції, кондиціювання, влаштування системи звукопідсилення, роботи з внутрішнього опорядження, в т.ч. і санвузлів, влаштування входів для маломобільних груп населення, підремонтувати покрівлю та підлоги.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки в серпні минулого року отримало генпдіряд на реконструкцію. Необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не включених у початковий проект, виникла «через непередбачувані обставини», повідомляється в обґрунтуванні. До того ж ці роботи є терміновими через відкриття театрального сезону, відтак ОДА не встигає провести відкриті торги.

Засновником ТОВ «Скат» зі статутним капіталом 11 800 грн. є Арсен Махмудов. Компанія почала вигравати тендери восени 2010 року після призначення головою Сумської ОДА Юрія Чмиря (Партія регіонів). З того часу компанія отримала підряди на загальну суму 46,62 млн грн.