Рідна фірма заступника Добкіна отримала ще 700 тисяч на ляльковий театр
10.09.2012   //  

ОКП «Харківський державний академічний театр ляльок ім.В.А. Афанасьєва» 3 вересня уклало угоду з ТОВ «Строй інжінірінг девелопмент» на додаткові роботи з капітального ремонту глядацької зали вартістю 706 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Додаткові роботи потрібно виконати до кінця року. Перелік робіт не повідомляється. Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки роботи замовлено попередньому виконавцю робт.

Загалом «Строй інжінірінг девелопмент» з грудня 2011 року отримав підряди на ремонт театру на суму 2,37 млн грн.

На момент створення фірми в 2006 році до складу засновників входив Євген Савін. В 2010 році його призначили заступником голови Харківської облдержадміністрації, а частку в компанії було перереєстровано на Вікторію Савіну. Вона, а також Олександр Спесивий, Юрій Деркачов і Ігор Дакалін входили до складу засновників «Строй Інжінірінг Девелопмент» до квітня 2011 року, згодом компанію було перереєстровано на Петра Журбу. Саме з того моменту компанія почала вигравати тендери, отримавши будівельні підряди в Харківській області на 57,27 млн грн.

На тендерах постійними конкурентами «Строй Інжінірінг Девелопмент» є або ПП «Кварц М», або ТОВ «Технічна компанія «Нео», чиїми засновниками нині є вищезгадані Спесивий, Деркачов, Дакалін і Савіна.