Литвин перед прощальною сесією замовив ремонт приміщення Ради за 1,4 мільйони
31.08.2012   //  

Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України 23 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Рем-Буд-Індустрія» на поточний ремонт адміністративних будинків парламенту вартістю 1,39 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В головному приміщенні парламенту по вул. Грушевського, 5 потрібно відремонтувати близько 200 кв м мармурового облицювання стін, колон, капітелей. Також буде замінено троє дубових дверей з елементами різьблення та вітражним склом.

В приміщенні комітетів по Грушевського, 18/2 потрібно відремонтувати ліпнину та штукатурку на першому поверсі біля сходів до колон, а також хол біля ліфтів та залів № 11, 12 на 2-му поверсі.

В будинку по вул. Велика Житомирська, 11 відремонтують приміщення АТС, скляний фонарь, покрівлю, гідроізоляції примикання цоколя та торців будинку.

В комітетському будинку по вул. Садова-3а буде замінено протипожежне скло, відремонтовано дворову каналізацію та тротуарну плитку.

По вул. Шовковична, 2 виконають ремонт покрівлі та ліфтового холу 4-го поверху.

Нагадаємо, 4 вересня розпочнеться остання сесія 6-го скликання Верховної Ради. 28 жовтня пройдуть чергові парламентські вибори.