Луганська мерія за 15 державних мільйонів розширить свій офіс
20.08.2012   //  

Управління з питань будівництва Луганської міськради 8 серпня уклало угоду з ТОВ «Промагросервіс» на продовження реконструкції будинку мерії по вул.Коцюбинського, 14 вартістю 15,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошти виділено на триповерхову прибудову з підвалом та з’єднувальним коридором до існуючої двоповерхової будівлі. Роботи, що фінансуються з державного бюджету, потрібно завершити до кінця року.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ТОВ «Промагросервіс» рік тому виграло тендер на реконструкцію двоповерхової будівлі вартістю 4,52 млн грн. Тому ця компанія «з точки зору ефективності будівництва надасть можливість забезпечити сумісність нових інженерних мереж та архітектурних норм з тими, що будувались цим підрядником згідно попередньої частини проекту, а  при закінченні робіт другої черги забезпечить належним чином усі налагоджувальні роботи та передачу в експлуатацію об’єкта в цілому», йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Засновниками ТОВ «Промагросервіс» є Владислав та Ганна Журавльови. З травня минулого року фірма отримала від мерії будівельні підряди на загальну суму 56,94 млн грн. Окрім розбудову приміщення мерії, «Промагросервісу» також було замовлено роботи з реконструкції Луганської міської лікарні. До того часу компанія не отримувала від мерії таких значних підрядів.