Міліція бюджетним коштом купила такі ж джипи, що були нібито подаровані спонсорами
27.07.2012   //  

Головне управління МВС України в Одеській області 19 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Авто груп+» на придбання 30 патрульних легкових автомобілів Renault Duster на суму 4,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість автомобілів, придбаних коштом обласного бюджету, становить 150 тис грн. Патрульні авто повинні мати наступне спецобладнання: бокс для розміщення затриманих; радіостанція – Icom IC-F5013, з антеной автомобільної на магнітній основі; світлова акустична установка – «Стріла 118-42 Led-150M»;  термінал GPS контролю – GPS трекер «Дрозд М1»; модуль індикації – IS07; відеореєстратор двох-камерний – CARPA – 120; кнопка блокування замка правих задніх дверях; вогнегасник порошковий – ВП-2; автомобільна медична аптечка – (АМА-1) з БТФ № 1; автомобільні килимки – універсальні гумові; тонування скла задньої правої двері – плівка чорного кольору «АТR-05»; бронювання задньої правої двері.

В квітні начальник облуправління МВС Сергій Рєзніков заявив, що міліція найближчим часом отримає 53 джипи Renault Duster, які придбані коштом невідомих спонсорів.

«Гроші нам перераховує обласна адміністрація, яка знайшла спонсорів. Коли ми дізнаємося їхні імена, ми їм обов’язково публічно віддячимо», – сказав Рєзніков.

Разом з тим, в березні ГУМВС Одеської області в березні отримало 4,5 млн грн. з державного бюджету на придбання патрульних автомобілів. За словами начальника міліції громадської безпеки Дмитра Фучеджи, ГУМВС на ці гроші планувала закупити десять автомобілів підвищеної прохідності, обладнані системою GPRS.