У Шилова викинули «регіонала» з 25-мільйонного тендеру на будівництво дороги в 12-му мікрорайоні
02.07.2012   //  

Управління реконструкції та капітального будівництва Сумської міськради 20 червня за результатами тендеру уклало угоду з КП «Шляхрембуд» на будівництво автодоріг в 12-му мікрорайоні вартістю 25,01 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено будівництво доріг по вул. Інтернаціоналістів (ділянка довжиною 780 м та шириною 16 м) та вул. Новій (723 м та 7 м відповідно) до грудня 2014 року. По вул. Інтернаціоналістів передбачено влаштування 3-х автобусних зупинок  за рахунок розширення проїжджої частини у вигляді відкритої «кишені» шириною 3,5 м та довжиною 20,0 м. Також потрібно збудувати два світлофорні об’єкти на перетині вул. Д. Коротченко – вул. Інтернаціоналістів і на перетині вул. Нової – вул. Черепіна.

Згідно з вимогами замовника,середньомісячний розмір зарплати будівельників має складати 2800 грн., що відповідає середньому розряду робіт 3,8.

Окрім фірми переможця в тендері брали участь ДП «Сумський облавтодор» з пропозицією 25,30 млн грн. і ТОВ «Техкомресурси» – 23,50 млн грн. Дешевша пропозиція була відхилена, оскільки фірма в 2010-2011 роках не проводила роботи з будівництва автомобільних доріг і не має для їх виконання певного досвіду, що не відповідає вимогам кваліфікаційних критеріїв замовника. Засновниками ТОВ «Техкомресурси» є депутат Сумської міськради від Партії регіонів Віталій Жиленко та його помічники Юрій Жиленко і Ігор Буката.

Управління реконструкції та капітального будівництва Сумської міськради очолює Володимир Шилов.