Екс-заступник губернатора отримав від ОДА ще 6 мільйонів на реабілітаційний центр
27.06.2012   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 19 червня уклало додаткову угоду з ТОВ «Днепрострой» на реконструкцію КЗ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку ім. О. Матросова». Вартість угоди склала 6,37 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Торги було проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки йдеться про додаткові роботи по створенню оздоровчого центру соціальної реабілітації для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

«У зв’язку із виникненням додаткових будівельно – монтажних робіт не передбачених проектом, виникла необхідність у коригуванні проекту реконструкції», – йдеться в обґрунтуванні.

 В чому полягають додаткові роботи та непередбачувані обставини, що їх спровокували, не уточнюється, загалом відомо тільки, що на сьогодні об’єкт готовий на 90%.

Попередній договір з «Днепростроем» було укладено в березні 2012 року. Вартість реконструкції, яку мали завершити до червня цього року, тоді складала 20,50 млн грн.

Згідно з умовами нового договору реконструкцію мають завершити упродовж кількох тижнів – до липня 2012 р. Загальна вартість робіт тепер становить 26,87 млн грн.

Засновниками ТОВ «Днепрострой» є Залунін Віталій Федорович, Залунін Мирослав Володимирович та Залунін Володимир Федорович. Останній тривалий час працював у Дніпропетровській ОДА та облраді. У червні 1998р. був призначений замголови ОДА з питань будівництва, архітектури, житлової політики та комунального господарства; у 2002р. – начальником головуправління будівництва та архітектури ОДА; у 2002р. був обраний депутатом, з 2003р. – був заступником голови облради.