Брат радника Добкіна заробить на облавтодорі понад 70 мільйонів
18.06.2012   //  

ДП «Харківський облавтодор» 11 червня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Галлон груп» на постачання бітуму та пічного палива на суму 72,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Облавтодор придбав 5 тис тон бітуму 60/90 по 8500 грн./т та 4 тис тони пічного палива по 7500 грн./т. Разом з тим в «ВДЗ» є дані про дешевші товари. Наприклад Рівненський облавтодор придбав на тендері на початку червня аналогічний бітум по 7900 грн./т.

ТОВ «Галлон груп» засноване Віталієм Володимировичем Гуревичем. Ця компанія на тендерах часто виступає єдиним конкурентом ТОВ «Реал-НП», заснованого радником харківського губернатора Михайла Добкіна з питань паливо-енергетичного комплексу Олегом Володимировичем Гуревичем. Олег і Віталій Гуревич прописані в одній квартирі. Олег Гуревич також входить до складу правління ВАТ «Фінантек». 50% акцій «Фінантеку» належить батьку губернатора Марку Мойсейовичу Добкіну.

На тендері Харківського облавтодора єдиним конкурентом «Галлон груп» було одеське ТОВ «Інтек-трейд», яке нещодавно у якості єдиного конкурента допомогло «Реал-НП» виграти відкриті торги Салтівського депо на оренду трамваїв.