Порошенко замовив фуршети всього на півмільйона
15.06.2012   //  

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 12 червня уклало угоду з ДП Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів «Гарант-сервіс» на буфетне обслуговування і послуги харчування під час урочистих прийомів в 2012 році вартістю 514 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «в одного учасника», не повідомляється які саме заходи Мінекономрозвитку Петра Порошенка має обслуговувати «Гарант-сервіс».

Повідомляється, що підприємство ДУСі спеціально утворене для забезпечення організації харчування та обслуговування офіційних і представницьких заходів в органах державної влади і має відповідний дозвіл щодо надання послуг з організації харчування у Будинку Уряду України, де розташоване Міністерство економічного розвитку і торгівлі.

В 2011 році Мінекономрозвитку укладало аналогічну угоду з «Гарант-сервісом» на суму 870 тис грн., в 2010 році – на 300 тис грн.

Нагадаємо, цього року Кабінет міністрів замовив послуги харчування під час офіційних прийомів на суму 1,31 млн грн., Верховна Рада – на 2,88 млн грн.