Одеська «регіоналка» продала єврофутбольним аеропортам техніки на 42 мільйони
11.05.2012   //  

ТОВ «Тіелсі груп» обрано постачальником аеродромної техніки для Львова і Донецька на 42,48 млн грн. за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» в рамках підготовки аеропортів до Євро-2012. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту «Донецьк» 10 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Тіелсі груп» на постачання аеродромної техніки вартістю 28,75 млн грн.

В обґрунтуванні закупівлі вказано, що придбано вісім одиниць техніки, однак жодних даних щодо цієї техніки не опубліковано. Причиною обрання саме цього постачальника вказано, що «Тіелсі груп» вже постачала техніку в Донецький аеропорт минулого року.

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» 8 травня уклало угоду з «Тіелсі груп» на постачання спеціалізованої автотехніки на суму 13,74 млн грн. Повідомляється, що придбано автомобілі для перевезення снігу, автомобілі для обслуговування аеропорту та аеродрому, автомобілі для супервайзерів, бригади технічного обслуговування, аеродромні автомобілі для супроводу літаків, аеродромні автомобілі для VIP-пасажирів, аеродромні автомобілі для служби безпеки, автомобіль для прибирання.

Одеське ТОВ «Тіелсі Груп» зареєстровано на Марію Савко. Вона також відома як голова Іллічівської районної організації Партії регіонів м.Одеси.