Два перинатальні центри Януковича за 90 мільйонів вчетверо дорожчі чотирьох простих лікарень
24.04.2012   //  

Головні управління будівництва Житомирської та Волинської облдержадміністрацій 4 та 9 квітня відповідно уклали угоди на роботи по будівництву перинатальних центрів на загальну суму 89,93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Капітальний ремонт корпусу №1 та №2 обласної комунальної установи Житомирський обласний перинатальний центр по вул.Сабурова, 2-А за 14,36 млн грн. виконає ТОВ «Артхаус». Роботи потрібно виконати в другому кварталі 2012 року. Компанія зі статутним капіталом 35 тис грн. зареєстрована на Михайла Лисака.

ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» отримає 75,58 млн грн. на будівництво перинатального центру по пр.Відродження, 30 в м.Луцьк. Угода розрахована на 22 місяці з моменту початку робіт.

Кошти, виділені на будівництво двох перинатальних центрів по проекту, який патронує президент Віктор Янукович, в чотири рази більші, ніж коштуватимуть ремонтні роботи по чотирьом лікарням в інших регіонах.

КЛПУ «Дитяча міська лікарня м.Єнакієве» Донецької області заплатить 2,80 млн грн. ТОВ «Нові технології» за продовження капітального ремонту.

ККЛПЗОЗ «Обласна травматологічна лікарня» Донецької області заплатить 10,69 млн грн. МПП «Донспецтехбуд» за капітальний ремонт приміщень.

КЗ «Центральна міська лікарня м.Нова Каховка» Херсонської області заплатить 3,00 млн грн. за реконструкцію інфекційного відділення для дорослих ЦМЛ по вул.К.Маркса, 33.

Державне комунальне підприємство «Хотів» заплатить 5,35 млн грн. ПАТ «Будівельно-монтажне управління №33» за будівництво медичної амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 50 відвідувань за зміну з денним стаціонаром на 12 ліжок в с.Хотів, вул.Богдана Хмельницького, 8, Києво-Святошинського р-ну Київської області.