«Київміськбуд» замовив голландцям найдорожчу рекламу за 8,5 мільйона
20.04.2012   //  

АТ ХК «Київміськбуд» 3 та 11 квітня за результатами тендеру уклав угоди на виготовлення та розміщення реклами на загальну суму 8,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Авега» отримає 0,44 млн грн. за виготовлення листівок, папок, ліф летів, вінілових банерів, тощо.

Рекламно-іміджевий супровід вартістю 8,52 млн грн. замовлено ТОВ «Юніверсал Медіа Уорлдвайд».

Передбачено розміщення реклами в масових ділових та новинних виданнях Києва, а також в регіональних виданнях в м. Полтава, Севастополь, Луганськ, Чернівці, Житомир, Запоріжжя, розміщення реклами на 50 веб-сайтах, на моніторах в мережевих торгівельних центрах та на 70 моніторах в маршрутних таксі Києва.

Також замовлено розміщення реклами в Києві на рекламних щитах розміром 6х3 метри у кількості 110 шт. та на рекламних щитах розміром 1,2х1,8 метри у кількості 5 шт. щомісячно протягом 2012 року. Замовлено розміщення реклами на рекламних щитах розміром 6х3 метри щомісячно протягом 2012 року в м. Буча (Гостомель), Полтава, Севастополь, Луганськ, Чернівці, Житомир, Запоріжжя. В кожному місті замовлено по 4 біг-борди.

В тендері на рекламно-іміджевий супровід «Київміськбуду» брали участь чотири компанії. Було відхилено найдорожчу пропозицію від ТОВ «Ем Пі Джі» (9,03 млн грн.), оскільки компанія не надала копії своїх установчих документів.

До оцінки було допущено пропозиції трьох компаній, серед яких 8,52 млн грн. від «Юніверсал Медіа Уорлдвайд» було найдорожчою. «Вага» ціни в критеріях вибору переможця складала 50%, тому пропозиції ТОВ «Агентство Інфоком» (6,03 млн грн.) та ТОВ «Рекламно-інформаційна агенція «АММ» (8,42 млн грн.) програли.

Засновниками «Юніверсал Медіа Уорлдвайд» є голландські фірми «Леерім Маркетинг Холдинг Б.В.» та «Адв Маркетинг Холдинг Б.В.».