Мерія мусить ще й заплатити власному телеканалу чверть мільйона за розміщення власних коментарів
17.04.2012   //  

Миколаївський міськвиконком 9 квітня за результатами тендеру уклав низку угоду на розміщення телесюжетів про діяльність керівників міста в 2012 році на загальну суму 309 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Комунальна телерадіокомпанія «Март», засновником якої є міськвиконком, отримає 245 тис грн. за створення програм про стан міського господарства, оприлюднення коментарів та інтерв’ю депутатів міської ради, керівників комунальних підприємств та підрозділів виконавчого комітету Миколаївської міської ради (270 грн./хв.), і за створення оперативних репортажів про події в місті, що відбуваються за участю Миколаївського міського голови, депутатів Миколаївської міської ради та представників виконавчих органів Миколаївської міської ради (280 грн./хв.).

ТОВ Телерадіокомпанія «НІС-ТВ» отримає 34 тис грн. за оприлюднення у телеефірі коментарів Миколаївського міського голови, його заступників, секретаря та депутатів міської ради, керівників підрозділів виконавчого комітету Миколаївської міської ради щодо актуальних питань розвитку міста (299 грн./хв.). Основним засновником телекомпанії «Ніс-ТВ» є народний депутат Геннадій Задирко («Реформи і порядок»).

ТОВ «ТРК Сатурн» Ірини Прохорової отримає 20 тис грн. за створення телесюжетів, присвячених розвитку міста, діяльності Миколаївського міського голови, міської ради та її виконавчих органів для випуску новин (303 грн./хв.).