Каруселі та атракціони для харківського парку, з ПДВ
13.04.2012   //  
Гойдалка №1.1 – 6879,24 грн. Лава гойдалки повинна бути виготовлена з круглої металевої труби. Всі  сварні шви мають бути гладкими. Сидіння-підвіс має бути виготовлене з  гнутого металевого каркасу (верхня частина якого являє собою тися з металевого каркасу з труби круглого профілю). Елементи підвісу мають являти собою металеві труби круглого профілю з вмонтованим підшипником у верхній частині. Нижня частина – основа для кріплення дерев’яного сидіння. Сидіння має бути виготовлено з окремих дощок, між котрими повинна бути відстань для вільного зливу води. З метою безпеки каркас має бути виготовлений шляхом згинання труби та не повинен містити гострих кутів. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами. Лава має бути обладнана тіньовим навісом, виготовленим з вологостійкої фанери.

Матеріали конструкторського виконання:

Фанера. Фанера (бажано із берези) повинна бути надійною та високої якості.

Металеві деталі, що застосовані в конструкціях повинні мати заокруглені радіуси та щільну обробку швів з мето надання максимальної безпеку цьому матеріалу. Обробка різних металевих елементів повинна залежити від їх призначення, де необхідно –  гаряча гальванізація, електроцинкування та покриття порошковими фарбами. Для скатів гірок  має використовуватися безшовна нержавіюча сталь.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажане використання двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету. Всі матеріали, що використовуються повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Додаткові  характеристики обладнання:

1. Використовувані метизи мають бути оцинковані або хромовані, а також мати захисні і антивандальні заглушки з ПВХ матеріалів.

2. Лакофарбове покриття всіх виробів має відповідати українським стандартам для аналогічного типу устаткування.

3. Всі металеві вироби і компоненти ігрового устаткування повинні мати порошкове фарбування, або бути виконані з оцинкованої сталі.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 1800 мм, ширина 1100мм., довжина 2000 мм..

Качалка-балансир №1.1 – 2763,89 грн. Качалка-балансир має бути виготовлена у вигляді рухомої дошки товщиною  не менше 60мм з обробленими округлими краями. До нижнього краю кожної сторони мають бути прикріплені 2-а гумових амортизаційних елементи, прикріплених до кожної зі сторін рухомої дошки. Спинки сидінь висотою не менше 400мм мають бути закріплені в 2-ох металевих каркасах, об’єднаних з поручнями для тримання. Каркаси мають бути прикріплені з двох боків рухомої дошки. Для безпечності тримання мають бути обладнані поручні, виготовлені з круглої труби для зручності тримання. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 900 мм, ширина 440мм., довжина 2100 мм.

Гойдалка №1.2 – 4360,15 грн. Гойдалка призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на одну дитину вагою не більше 50кг.

Загалом гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді дельфіну.

Сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді металевого стакана з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 700мм., ширина 800мм., довжина 470мм.

Гойдалка №1.3 – 5980,44 грн. Гойдалка призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на двох дітей вагою не більше 50кг кожен.

Гойдалка має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді кораблика.

Подвійна сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевих стаканів з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини  не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 1000мм, ширина 1000мм, довжина 1420мм.

Гойдалка №1.4 – 4360,15 грн. Гойдалка призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на одну дитину вагою не більше 50кг.

Гойдалка має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді черепахи.

Сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевого стакана з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 800мм., ширина 500мм., довжина 1000мм.

Гойдалка №1.5 – 6442,00 грн. Гойдалка розрахована на два сидіння з гнучким підвісом. Повинна бути виготовлена з дерев’яного каркасу Л-подібної форми на якому кріпиться елемент підвісу. Каркас має бути виготовлений з дерев’яних брусів товщиною не менше 100мм. Бруси мають з’єднуватись між собою фанерними накладками: у формі сердечка (які фіксують верхню частину дерев’яних стійок) та формі хмаринок (фіксують центральну частину стійок). Гойдалка повинна мати елементи, що бетонуються – оцинкована металева труба.

Сидіння для дитини має бути виготовлено з армованого каркасу, поверхня якого покрита  гумовим покриттям. Верхня частина каркасу являє собою замкнений пояс безпеки. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 3-х.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 2390 мм, ширина 3900мм., довжина 1760 мм.

Гойдалка №1.6 – 4047,12  грн. Гойдалка повинна бути виготовлена з металевого каркасу Л (П) – подібної форми на якому кріпиться елемент підвісу. Каркас має бути виготовлений з круглої труби шляхом згинання (з округлим місцем згинання). Гойдалка повинна мати елементи, що бетонуються – металева труба, яка з’єднує нижню частину стійок Л (П) – подібного каркасу з нижньою частиною трикутних упорів, утворюючи в результаті цілісний прямокутник.  Елементи підвісу мають являти собою металеві труби круглого профілю з вмонтованим підшипником у верхній частині. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція пофарбована різними кольорами – не менше 3-х

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 1870 мм, ширина 1600мм., довжина 1360 мм.

Гойдалка №1.7 – 6988,69  грн. Каркас гойдалки повинен мати П подібну фору і з метою безпеки має бути виготовлений з круглої труби шляхом згинання (з округлим місцем згинання) та зварювання де це необхідно і не повинен містити гострих кутів. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція пофарбована різними кольорами. Сидіння для дитини має бути виготовлено з армованого каркасу, поверхня якого покрита  гумовим покриттям. Сидіння повинно кріпитись до горизонтальної перекладини з допомогою Л подібної вилки, ланцюга та шарнірного вузла. Конструкція пофарбована різними кольорами.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 2200 мм, ширина 3870мм., довжина 1170 мм.

Гойдалка №1.8 – 23031,44 грн. Гойдалка розрахована на одне сидіння з гнучким підвісом. Повинна бути виготовлена з дерев’яного каркасу Л-подібної форми на якому кріпиться елемент підвісу. Каркас має бути виготовлений з дерев’яних брусів товщиною не менше 100мм. Бруси повинні з’єднуватись між собою фанерними накладками: у формі сердечка (які фіксують верхню частину дерев’яних стійок) та у формі хмаринок (фіксують центральну частину стійок). Гойдалка повинна мати елементи, що бетонуються – оцинковані металеві труби.

Сидіння для дитини має бути виготовлене з поліпропіленового армованого канату, сплетеного у вигляді павутини.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 2390мм, ширина 3900мм., довжина 1760 мм.

Карусель №1.1 – 7906,75  грн. Карусель має складатись з центральної металевої стійки з круглої труби. Верхня частина центральної стійки має містити захисний ковпак для доступу до підшипника (конструкція ковпака має передбачати можливість його зняття за допомогою спеціального інструменту). Нижня частина центральної стійки повинна бути обладнана металевою пластиною, що кріпиться болтовим з’єднанням до бетонного фундаменту. Фанерна платформа для ніг дітей, має складається з окремих частин між якими забезпечена відстань для вільного зливу води. Сидіння для дітей (для великої каруселі) мають бути виготовлені з окремих дощок, між котрими повинна бути відстань для вільного зливу води. Механізм обертання каруселі, має складатись з внутрішньої металевої стійки із закріпленими на ній закритими підшипниками. Внутрішня стійка знаходиться у центральній металевій стійці. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів.  Діаметр каруселі  має бути не більше 1630мм, висота – 630мм.
Карусель №1.2 – 6891,85 грн. Карусель має складатись з центральної металевої стійки з круглої труби. Верхня частина центральної стійки обладнана нерухомим сидінням. Нижня частина центральної стійки повинна бути обладнана металевою пластиною, що кріпиться болтовим з’єднанням до бетонного фундаменту. Фанерна платформа для ніг дітей, має складатись з окремих частин, між якими забезпечена відстань для вільного зливу води. Механізм обертання каруселі, має складатись з внутрішньої металевої стійки із закріпленими на ній закритими підшипниками. Внутрішня стійка знаходиться у центральній металевій стійці. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів. Діаметр каруселі має бути не більше 1100мм, висота – 900мм.
Пісочний дворик №1.1 – 13593,82 грн. Пісочний дворик  має бути призначене для дітей віком від 2 років та складатися з набору різновисоких стовпів і фанерних екранів, рахівниць в кількості 2-х комплектів, які мають монтуватися таким чином, що загалом конструкція мала б вигляд пісочного дворику. Також мають бути по кутах фанерні напівкруглі накладки, що нагадують столики в кількості не менше 4-х шт.  Габаритні розміри  виробу мають бути не менше ніж: довжина 2800мм., ширина 2650мм., висота 2300мм.
Пісочний дворик №1.2 – 31364,95 грн. Пісочний дворик має обов‘язково містити наступні елементи:

–         башта-будиночок, оснащена підлогою закріпленою на певній висоті над рівнем ґрунту та дахом виконаним з вологостійкої фанери, дитячою лавою та рахівницею.  Каркас башти має бути складено з брусів з ребром 100мм, підлога з дерев‘яних дощок;

–         башта,  оснащена підлогою закріпленою на певній висоті над рівнем ґрунту, дахом виконаним з вологостійкої фанери, дитячою лавою, рахівницею, сходами та гіркою висотою 600мм.  Каркас башти має бути складено з брусів з ребром 100мм, підлога з дерев‘яних дощок, гірка з нержавіючої сталі обладнана фанерними бортами безпеки висотою не менше 100мм та верхньою захисною перекладиною;

–         вхідна арка, виконана з брусів з ребром 100мм та поперечиною у вигляді декоративного елементу відповідно тематики з вологостійкої фанери товщиною не менше 22мм.

–         пісочницю з лавами та столиками у вигляді декоративних елементів, стінками виконаними з деревини та вологостійкої фанери та кутовими елементами з брусу з ребром 100мм.

Пісочний дворик має бути оснащений захисними екранами з вологостійкої фанери, оздобленими декоративними елементами відповідно тематиці.

Стійки башт, пісочниці та вхідної арки мають монтуватись на металеві закладні елементи що бетонуються.

Матеріали конструкторського виконання:

Фанера. Фанера (бажано березова) повинна бути надійною та високої якості.

Металеві деталі, що застосовані в конструкціях повинні мати заокруглені радіуси та щільну обробку швів з мето надання максимальної безпеку цьому матеріалу. Обробка різних металевих елементів повинна залежати від їх призначення, де необхідно –  гаряча гальванізація, електроцинкування та покриття порошковими фарбами. Для скатів гірок  має використовуватися нержавіюча сталь.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажане використання двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету. Всі матеріали, що використовуються повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 3480 мм., ширина 4120 мм., довжина 4820 мм.

Додаткові  характеристики:

1. Використовувані метизи мають бути оцинковані або хромовані, а також мати захисні і антивандальні заглушки з ПВХ матеріалів.

2. Лакофарбове покриття всіх виробів має відповідати українським стандартам для аналогічного типу устаткування.

3. Всі металеві вироби і компоненти ігрового устаткування повинні мати порошкове фарбування, або бути виконані з оцинкованої сталі.

Дитячий ігровий комплекс №1.1 – 20534,90 грн. Призначений для дітей віком від 3-х до 7 років. Дитячий комплекс повинен мати  вигляд підводного човна з 4-ма ілюмінаторами. Має складатися з гірки висотою 0,9м, альпіністської стінки, входу у вигляді арки. Розміри  виробу мають бути не менше ніж: довжина 4305мм, ширина 1480мм, висота 2500мм.
Будиночок-альтанка №1.1 – 21802,16 грн. Призначений для дітей віком від 3 до 6 років. Повинен бути виконаний у вигляді човна, мати сходи для заходження на платформу будиночка, на платформі має бути  штурвал,  сидіння заднього борту, трикутне сидіння та гірку-скат. Розміри виробу мають бути не менше ніж: довжина 2880 мм, ширина 2500 мм, висота 2160 мм.
Дитячий ігровий комплекс №1.2 – 49579,13 грн. Ігровий комплекс повинен складатись з однієї башти, двох платформ, гірки і гімнастичної зони.

Основа дитячого ігрового комплексу повинна складатись з центральної башти з накриттям і двох платформ,  до яких примикає гімнастична частина та гірка спуск.

Поли башти повинно бути виготовлено з вологостійкої ламінованої фанери, що має перфоровану поверхню.

Поли, платформ що примикають до башти повинні бути виготовлені з обробленої пофарбованої деревини.

Накриття  повинно бути виготовлене з вологостійкої пофарбованої фанери.

Гірка має бути висотою 1250мм  пряма з кінцевою ділянкою безпеки (поверхня гірки виготовлена з полірованого, безшовного листа нержавіючої сталі товщиною не менше 2мм; верхній край борта стартової ділянки обладнаний фанерними бортами безпеки висотою не менше 10 мм, товщина фанерних екранів не менше 24мм.;

Гірка повинна мати  верхню захисну перекладину.

Башта повинна бути обладнана двома драбинами для виходу/сходу на  платформу комплексу. Елементи драбин виготовлені з фанери та поперекових жердин, які виготовлені з металевої товстостінної труби не менше Ø25 з товщиною стінки 2,5мм.

Гімнастична частина повинна дозволяти виконувати комплекс вправ для фізичного розвитку дітей. Вона має містити дві шведські стінки, дитячий турнік, жердину зі спіральним спуском, які мають бути виготовлені з металевої товстостінної труби не менше Ø25-Ø32 з товщиною стінки 2,5мм та сітку – павутиння, яка виготовлена з поліпропіленових канатів.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: довжина 6260 мм., ширина 3950мм.,  висота 3370мм.

Матеріали конструкторського виконання:

Деревина (бажано сосна або еквівалент). Має застосовуватися для виробництва як клеєних, так і цільних деталей.

Фанера. Фанера (бажано із берези) повинна бути надійною та високої якості.

Металеві деталі, що застосовані в конструкціях повинні мати заокруглені радіуси та щільну обробку швів з мето надання максимальної безпеку цьому матеріалу. Обробка різних металевих елементів повинна залежати від їх призначення, де необхідно –  гаряча гальванізація, електроцинкування та покриття порошковими фарбами. Для скатів гірок  має використовуватися нержавіюча сталь.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажане використання двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету. Всі матеріали, що використовуються повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Дитячий ігровий комплекс №1.3 – 783478,17 грн. з ПДВ. Дитячий ігровий комплекс (далі – ДІК) має бути призначений для дітей віком від 6 до 12 років. Ігровий комплекс має являти собою набір із башт – платформ що з’єднанні між собою прямими та різновисокими мостами  або поліпропіленовими  сітками.   В змонтованому вигляді уся конструкція повинна мати форму корабля, з щонайменше двома, декоративними елементами – щогла.

Функціонально ігрове наповнення комплексу повинно складатись з:

Гімнастична частина: руколаз, шведська стінка, поліпропіленова сітка-павутина.

Пластикова гірка – труба з поворотом на 280°- 360° та висотою не менше 1950 мм.-1 шт.

Гірка  металева, з висотою спуска не менше 600мм. – 2шт.

Гірка пластикова, відкрита у виконанні спіралі, з поворотом на 280°- 360° та висотою спуска не менше 1950мм. -1шт

Гірка  пластикова, у виконанні прямої труби, з висотою не менше 1950мм.-2шт.

Шест для лазіння  – що являє собою металеву трубу з вертикально розміщеними на ній пластиковими  елементами круглої форми, які не з’єднані між собою та обертаються в  горизонтальній площині висотою не менше 3000мм. – 2шт.

Шест спіраль, металевий, для спуску – 1шт.

Декоративні та інші елементи:

Балкон зі штурвалом – 2шт.

Підвісний бум на поліпропіленових армованих канатах -1 шт.

Поліпропіленові сітки для лазіння -2 шт.

Ілюмінатори прозорі -11 шт.

В ігровому комплексі має бути не менше двох щогл, з висотою не менше 9000мм. Секції  щогл мають бути виготовлені з товстостінної металевої труби з порошковим покриттям. Реї мають бути дерев’яні та металеві з поліпропіленовими парусами у вигляді канатів. Глибина фундаменту для кріплення щогл має бути не менше 1850мм, та ширина конструкції фундаменту не менше 2500мм.

Щонайменше дві башти – платформи мають бути обладнані драбинами.

Драбина для виходу/сходу на платформу комплексу повинна бути обладнана поручнями, що починаються на рівні першої сходинки. Поручень своїм виконанням повинен не допускати попадання дитини за межі сходів (в бік від сходів). Елементи драбини повинні бути виготовлені з дерева.

Загальні характеристики матеріалів:

Стовпи дерев’яні – виготовляються методом склеювання під тиском двох брусів, з січенням 100 мм., і округленими фрезою кутами.

фанерні екрани, що несуть функцію захисних, повинні мати товщину не менше 24мм., з округленими фрезою краями.

металеві гірки – прямі з кінцевою ділянкою безпеки, гальмування (поверхня гірки повинна бути виготовлена з полірованого, безшовного листа нержавіючої сталі, товщина листа 2мм.; верхній край борта усієї гірки – обладнаний фанерними бортами безпеки висотою не менше 100мм. Усі відкриті гірки повинні бути обладнаними верхньою захисною перекладиною що кріпиться до захисних фанерних,або пластикових екранів стартової чистини гірки.

Елементи з’єднання листового металу з каркасом гірки повинні бути винесені за межі робочої поверхні.

Габаритні розміри готової конструкції мають бути не менше ніж: довжина 23100мм., ширина 12500мм., висота, щогл, не менша ніж 9000мм.

Усі пластикові гірки комплексу повинні мати конструкцію з набірних сегментів що дозволяє в разі потреби, проводити заміну по сегментно.

Комплект №2:
Качалка-балансир №2.1 –  2763,89 грн. Качалка-балансир має бути виготовлена у вигляді рухомої дошки товщиною  не менше 60мм з обробленими округлими краями. До нижнього краю кожної сторони мають бути прикріплені 2-а гумових амортизаційних елементи, прикріплених до кожної зі сторін рухомої дошки. Спинки сидінь висотою не менше 400мм мають бути закріплені в 2-ох металевих каркасах, об’єднаних з поручнями для тримання. Каркаси мають бути прикріплені з двох боків рухомої дошки. Для безпечності тримання мають бути обладнані поручні, виготовлені з круглої труби для зручності тримання. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 900 мм, ширина 440мм., довжина 2100 мм.

Гойдалка №2.1 – 4047,12 грн. Гойдалка повинна бути виготовлена з металевого каркасу Л (П) – подібної форми на якому кріпиться елемент підвісу. Каркас має бути виготовлений з круглої труби шляхом згинання (з округлим місцем згинання). Гойдалка повинна мати елементи, що бетонуються – металева труба, яка з’єднує нижню частину стійок Л (П) – подібного каркасу з нижньою частиною трикутних упорів, утворюючи в результаті цілісний прямокутник.  Елементи підвісу мають являти собою металеві труби круглого профілю з вмонтованим підшипником у верхній частині. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція пофарбована різними кольорами – не менше 3-х.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 1870 мм, ширина 1600 мм., довжина 1360 мм.

Гойдалка №2.2 – 6988,69 грн. Каркас гойдалки повинен мати П подібну фору і з метою безпеки має бути виготовлений з круглої труби шляхом згинання (з округлим місцем згинання) та зварювання де це необхідно і не повинен містити гострих кутів. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція пофарбована різними кольорами. Сидіння для дитини має бути виготовлено з армованого каркасу, поверхня якого покрита  гумовим покриттям. Сидіння повинно кріпитись до горизонтальної перекладини з допомогою Л подібної вилки, ланцюга та шарнірного вузла. Конструкція пофарбована різними кольорами.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 2200 мм, ширина 3870мм., довжина 1170 мм.

Карусель №2.1 – 7906,75 грн. Має складатись з центральної металевої стійки з круглої труби. Верхня частина центральної стійки має містити захисний ковпак для доступу до підшипника (конструкція ковпака має передбачати можливість його зняття за допомогою спеціального інструменту). Нижня частина центральної стійки повинна бути обладнана металевою пластиною, що кріпиться болтовим з’єднанням до бетонного фундаменту. Фанерна платформа для ніг дітей, має складається з окремих частин між якими забезпечена відстань для вільного зливу води. Сидіння для дітей (для великої каруселі) мають бути виготовлені з окремих дощок, між котрими повинна бути відстань для вільного зливу води. Механізм обертання каруселі, має складатись з внутрішньої металевої стійки із закріпленими на ній закритими підшипниками. Внутрішня стійка знаходиться у центральній металевій стійці. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів. Діаметр каруселі  має бути не більше 1630мм, висота – 630мм
Пісочний дворик №2.1 – 13593,82 грн. Пісочний дворик має бути призначена для дітей віком від 2 років.

Подвір’ячко має складається з набору різновисоких стовпів і фанерних екранів, рахівниць в кількості 2-х комплектів, які мають монтуватися таким чином, що загалом конструкція мала б  вигляд пісочного подвір’ячка. Також мають бути по кутах фанерні напівкруглі накладки, що нагадують столики в кількості не менше 4-х шт.  Габаритні розміри  виробу мають бути не менше ніж: довжина 2800мм, ширина 2650мм, висота 2300мм.

Будиночок-альтанка №2.1 – 9659,50 грн. Призначений для дітей віком від 2 років. Повинен виглядати як будинок, мати  2 овальних столика для гри та один у вигляді заокругленого трикутника. Розміри обладнання повинні бути не менше ніж: довжина 1915мм, ширина 1270мм, висота 1660 мм.
Машинка з гіркою №2.1 – 20024,05 грн. Призначена для дітей віком від 3 до 6 років. Має бути виконана у вигляді вантажного автомобіля з відокремленою кабіною та кузовом.  Має бути  панель з кермом в кабіні, панель з педаллю та важелем перемикання  передачі, сидіння та сходи. Кузов має бути  виконаний  як платформа та мати гірку-скат висотою 0,6м. Розміри виробу мають бути не менше ніж: довжина 2370мм, ширина 2360мм, висота 1790мм.
Дитячий ігровий комплекс №2.1 – 81890,00 грн. Ігровий комплекс повинен складатись з трьох башт – платформ (дві мають накриття і обладнані дитячими лавами, одна відкрита), гімнастичної зони, двох гірок і одного статичного містка.

Башти комплексу мають являти собою три окремих дерев’яні платформи різної висоти, що закріплені на дерев’яних стійках  з ребром 100мм. Дві башти мають бути захищені фанерним дахом, оздобленим кольоровими накладними декоративними елементами накриття і обладнані дитячими лавами, крім того одна з накритих башт має дві прилеглі відкриті платформи. Башти мають бути оздоблені захисними екранами.

Поли башт повинні бути  виготовлені з вологостійкої ламінованої фанери, що має перфоровану поверхню.

Поли платформ що примикають до однієї з накритих башт та підлога відкритої башти повинні бути  виготовлені з обробленої пофарбованої деревини.

Накриття, захисні екрани боковин гірок і сходів мають бути виготовлені з вологостійкої пофарбованої фанери.

Комплекс повинно бути обладнано двома гірками. Гірка висотою 1250мм пряма з кінцевою ділянкою безпеки має примикати до бокової платформи більшої з накритих башт. Гірка висотою 950мм пряма з кінцевою ділянкою безпеки має примикати до відкритої башти. Поверхні гірок повинні бути  виготовлені з полірованого, безшовного листа нержавіючої сталі товщиною не менше 1,5мм; верхній край борта стартової ділянки повинен бути обладнаний фанерними бортами безпеки висотою не менше 100мм, товщина фанерних екранів не менше 24мм. Гірки повинні бути обладнані верхньою захисною перекладиною; елементи з’єднання повинні бути винесені за межі робочої поверхні.

Місток зі статичною поверхнею (набірний дерев’яний міст) з однієї сторони має прикріплятись до  сторони  висхідної башти, а з іншої сторони прикріплятись до відкритої башти.

Висхідна башта – платформа має бути обладнана двома  драбинами. Драбина для виходу/сходу на  платформу комплексу. Елементи драбини виготовлені з вологостійкої фанери та заліза.

Гімнастична частина, повинна дозволяти виконувати комплекс вправ для фізичного розвитку дітей. Вона має містити, шведську стінку, поліпропіленову сітку-павутину і спіральний спуск.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 8160 мм., довжина 5660 мм., висота 3370мм.

Габаритні розміри зони безпеки: 9760*6950мм.

Матеріали конструкторського виконання:

Деревина (бажано сосна або еквівалент). Має застосовуватися для виробництва як клеєних, так і цільних деталей.

Фанера. Фанера (бажано із берези) повинна бути надійною та високої якості.

Металеві деталі, що застосовані в конструкціях повинні мати заокруглені радіуси та щільну обробку швів з мето надання максимальної безпеку цьому матеріалу. Обробка різних металевих елементів повинна залежати від їх призначення, де необхідно –  гаряча гальванізація, електроцинкування та покриття порошковими фарбами. Для скатів гірок  має використовуватися нержавіюча сталь.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажане використання двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету. Всі матеріали, що використовуються повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Пластик. пластик, що буде використано має являти собою однорідний матеріал, на відміну від шарованих пластиків, виготовлених на основі склотканини.

Додаткові  характеристики обладнання:

1. Використовувані метизи мають бути оцинковані або хромовані, а також мати захисні і антивандальні заглушки з ПВХ матеріалів.

2. Лакофарбове покриття всіх виробів має відповідати українським стандартам для аналогічного типу устаткування.

3. Всі металеві вироби і компоненти ігрового устаткування повинні мати порошкове фарбування, або бути виконані з оцинкованої сталі.

Дитячий ігровий комплекс №2.2 – 534555,24 грн. з ПДВ. Ігровий комплекс повинен складатися з восьми башт-платформ, які послідовно з’єднуються між собою прямими – статичними  та динамічно-підвісним мостами та пластиковими переходами у вигляді труби.

Кожна із  башт має платформу яка кріпляться на висоті не нижче – 1850мм від нижньої точки стовпа башти розмір січення якого не менше 100х100мм.

Функціонально ігрове наповнення комплексу повинно складатись з:

Гімнастична частина, щонайменше 2 комплекти, повинна включати : руколаз, шведська стінка, поліпропіленова сітка-павутина, металевий шест для підйом спуска.

Пластикова гірка – труба з поворотом на 280°- 360° та висотою не менше 1800 мм.-1 шт.

Гірка пластикова, відкрита у виконанні спіралі, з поворотом на 280°- 360° та висотою спуска не менше 1800мм. -1шт

Гірка  пластикова, у виконанні прямої труби, з висотою не менше 1800мм.-1шт.

Шест для лазіння  – що являє собою металеву трубу з вертикально розміщеними на ній пластиковими  елементами круглої форми, які не з’єднані між собою та обертаються в  горизонтальній площині висотою не менше 3000мм. – 1шт.

Стінка, з отворами та канатом, для лазіння не менше – 4 шт.

Драбина – для виходу/сходу на платформу комплексу яка обладнана поручнями, що починаються на рівні першої сходинки. Елементи драбини виготовлені з дерева;

Динамічний міст (являє собою бруски які з’єднані між собою ланцюжками і висять на поліпропіленових канатах які з іншої сторони кріпляться до металевої прямокутної труби) з низу динамічного моста закріплений набірний, дерев’яний міст який запобігає провалюванню дітей – щонайменше – 2 шт.

Похила ліана з щонайменше 9-ма сходинками – виготовлених з металевої труби, щонайменше – 1 шт.

Усі пластикові гірки комплексу повинні мати конструкцію з набірних сегментів що дозволяє в разі потреби проводити заміну по сегментно.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 10200 мм., довжина 12000 мм., висота 4850 мм.

Комплект №3: Матеріали конструкторського виконання для дитячих лав №3.1 – №3.5, гойдалки №3.1:

Фанера. Фанера (бажано із берези) повинна бути надійною та високої якості.

Металеві деталі, що застосовані в конструкціях повинні мати заокруглені радіуси та щільну обробку швів з мето надання максимальної безпеку цьому матеріалу. Обробка різних металевих елементів повинна залежити від їх призначення, де необхідно –  гаряча гальванізація, електроцинкування та покриття порошковими фарбами. Для скатів гірок  має використовуватися нержавіюча сталь щонайменше 2 мм.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажане використання двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету. Всі матеріали, що використовуються повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Додаткові  характеристики обладнання:

1. Використовувані метизи мають бути оцинковані або хромовані, а також мати захисні і антивандальні заглушки з ПВХ матеріалів.

2. Лакофарбове покриття всіх виробів має відповідати українським стандартам для аналогічного типу устаткування.

3. Всі металеві вироби і компоненти ігрового устаткування повинні мати порошкове фарбування, або бути виконані з оцинкованої сталі.

Дитяча лава №3.1 – 3519,78 грн. Лава повинна бути виготовлена з вологостійкої фанери товщиною не менше 22мм. Лава має бути двосторонньою, тобто мати два сидіння з різних боків від спинки. Стилістично виріб має бути оформлений у вигляді потягу.  Всі поверхні повинні мати радіуси округлення та оброблені кромки, що відповідають діючим нормам безпеки. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами У виробництві повинні бути застосовані матеріали, що відповідають українським стандартам, пройшли сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 624 мм., довжина 2391 мм., загальна висота  883мм., висота сидіння 335 мм. від рівня землі.

 

Дитяча лава №3.2 – 2987,80 грн. Лава повинна бути виготовлена з вологостійкої фанери товщиною не менше 22мм. Лава має бути двосторонньою, тобто мати два сидіння з різних боків від спинки. Стилістично виріб має бути оформлений у вигляді равлика.  Всі поверхні повинні мати радіуси округлення та оброблені кромки, що відповідають діючим нормам безпеки. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами У виробництві повинні бути застосовані матеріали, що відповідають українським стандартам, пройшли сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 620 мм., довжина 1250 мм., загальна висота  775мм., висота сидіння 290 мм. від рівня землі.

 

Дитяча лава №3.3 – 2987,80 грн. Лава повинна бути виготовлена з вологостійкої фанери товщиною не менше 22мм. Лава має бути двосторонньою, тобто мати два сидіння з різних боків від спинки. Стилістично виріб має бути оформлений у вигляді гусені.  Всі поверхні повинні мати радіуси округлення та оброблені кромки, що відповідають діючим нормам безпеки. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами У виробництві повинні бути застосовані матеріали, що відповідають українським стандартам, пройшли сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 725 мм., довжина 1229 мм., загальна висота  705мм., висота сидіння 284 мм. від рівня землі.

 

Дитяча лава №3.4 – 2142,47 грн. Лава повинна бути виготовлена з круглої металевої труби. Всі  сварні шви мають бути гладкими. Сидіння та спинка мають бути виготовлені з вологостійкої фанери. Всі поверхні повинні мати радіуси округлення та оброблені кромки, що відповідають діючим нормам безпеки. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами У виробництві повинні бути застосовані матеріали, що відповідають українським стандартам, пройшли сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 672 мм., довжина 1000 мм., загальна висота  740мм., висота сидіння 467 мм. від рівня землі.

 

Дитяча лава №3.5 – 4168,35 грн. Лава повинна бути виготовлена з вологостійкої фанери товщиною не менше 22мм. Лава має бути двосторонньою, тобто мати два сидіння з різних боків від спинки. Стилістично виріб має бути оформлений у вигляді літака.  Всі поверхні повинні мати радіуси округлення та оброблені кромки, що відповідають діючим нормам безпеки. Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами У виробництві повинні бути застосовані матеріали, що відповідають українським стандартам, пройшли сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Габаритні розміри виробу повинні бути не менше ніж: ширина 1000 мм., довжина 2175 мм., загальна висота  850мм., висота сидіння 335 мм. від рівня землі.

 

Гойдалка №3.1 – 6879,24 грн. Лава повинна бути виготовлені з круглої металевої труби. Всі  сварні шви мають бути гладкими. Сидіння підвіс має бути виготовлене з  гнутого металевого каркасу (верхня частина якого являє собою тися з металевого каркасу з труби круглого профілю). Елементи підвісу мають являти собою металеві труби круглого профілю з вмонтованим підшипником у верхній частині. Нижня частина – основа для кріплення дерев’яного сидіння. Сидіння має бути виготовлено з окремих дощок, між котрими повинна бути відстань для вільного зливу води . З метою безпеки каркас має бути виготовлений шляхом згинання труби та не повинен містити гострих кутів. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу.  Лава повинна бути оснащена елементами кріплення для бетонування в грунт, або кріплення анкерними болтами. Лава має бути обладнана тіньовим навісом, виготовленим з вологостійкої фанери.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 1800 мм, ширина 1100мм., довжина 2000 мм.

 

Гойдалка №3.2 – 4518,14 грн. Призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на одну дитину вагою не більше 50кг.

Гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді літака.

Сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевого стакана з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 770мм, ширина 675 мм, довжина 980 мм.

 

Гойдалка №3.3 – 4620,17 грн. Призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на одну дитину вагою не більше 50кг.

Гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді мотоциклу.

Сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевого стакана з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 950мм, ширина 355мм, довжина 990мм.

 

Гойдалка №3.4 – 7124,07 грн. Призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на двох дітей вагою не більше 50кг кожен.

Гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді гелікоптеру.

Подвійна сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевих стаканів з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 1200мм, ширина 800мм, довжина 1450мм.

 

Гойдалка №3.5 – 7141,58 грн. Призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на двох дітей вагою не більше 50кг. кожен.

Гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді джипу.

Подвійна сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевих стаканів з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 1200мм, ширина 850мм, довжина 1200мм.

 

Гойдалка №3.6 – 6631,47 грн. Призначена для розвитку координації руху в просторі у дітей віком від 3 до 10 років. Має бути розрахована тільки на одну дитину вагою не більше 30 кг.

Гойдалка на пружині має складатись з трьох основних частин: каркас-фундаменту, металевої платформи зі стальною пружиною і дерев’яної конструкції вирізаної у вигляді квадроциклу.

Сталева пружина з обох сторін повинна мати закінчення у вигляді  металевого стакана з платформою які зварюють між собою. Одна із платформ, більшого розміру, має кріпитись до заздалегідь забетонованого каркасу-фундаменту з допомогою гайок. До меншої платформи з допомогою гайок і болтів має кріпитись дерев’яна частина.

Розміри складових елемента мають бути не менше ніж: діаметр пружини не менше  25мм., діаметр витка пружини не менше 125мм., товщина фанери 24мм. Габаритні розміри  виробу повинні бути не менше ніж: висота 840мм, ширина 860мм, довжина 1190мм.

 

Гойдалка №3.7 – 6442,00 грн. Гойдалка розрахована на два сидіння з гнучким підвісом. Повинна бути виготовлена з дерев’яних каркасу Л-подібної форми на якому кріпиться елемент підвісу. Каркас має бути виготовлений з дерев’яних брусів товщиною не менше 100мм. Бруси з’єднуються між собою фанерними накладками: у формі сердечка(які фіксують верхню частину дерев’яних стійок) та формі хмаринок (фіксують центральну частину стійок). Гойдалка повинна мати елементи, що бетонуються –оцинкована металева труба.

Сидіння для дитини має бути виготовлена з армованого каркасу верхня частина якого являє собою тися з металевого каркасу , резинового сидіння. Верхня частина каркасу являє собою замкнений пояс безпеки, а нижня частина – основу для кріплення резинове сидіння з металічним каркасом. Конструкція пофарбована різними кольорами – не менше 3-х.

Габаритні розміри виробу мають бути не менше ніж: висота 2390 мм, ширина 1760 мм., довжина 3900 мм.

 

Карусель №3.1 – 7906,75 грн. Має складатись з центральної металевої стійки з круглої труби. Верхня частина центральної стійки має містити захисний ковпак для доступу до підшипника (конструкція ковпака має передбачати можливість його зняття за допомогою спеціального інструменту). Нижня частина центральної стійки повинна бути обладнана металевою пластиною, що кріпиться болтовим з’єднанням до бетонного фундаменту. Фанерна платформа для ніг дітей, має складається з окремих частин між якими забезпечена відстань для вільного зливу води. Сидіння для дітей (для великої каруселі) мають бути виготовлені з окремих дощок, між котрими повинна бути відстань для вільного зливу води. Механізм обертання каруселі, має складатись з внутрішньої металевої стійки із закріпленими на ній закритими підшипниками. Внутрішня стійка знаходиться у центральній металевій стійці. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів. Діаметр каруселі  має бути не більше 1630мм, висота – 630мм.

 

Карусель №3.2 – 8161,81 грн. Має складатись з центральної металевої стійки з круглої труби. Верхня частина центральної стійки має містити захисний ковпак для доступу до підшипника (конструкція ковпака має передбачати можливість його зняття за допомогою спеціального інструменту). Нижня частина центральної стійки повинна бути обладнана металевою пластиною, що кріпиться болтовим з’єднанням до бетонного фундаменту. Фанерна платформа для ніг дітей, має складається з окремих частин між якими забезпечена відстань для вільного зливу води. Сидіння для дітей (для великої каруселі) мають бути виготовлені з суцільної волого – та водостійкої дошки Має захисні борти, розташовані по внутрішньому діаметру каруселі. Механізм обертання каруселі, має складатись з внутрішньої металевої стійки із закріпленими на ній закритими підшипниками. Внутрішня стійка знаходиться у центральній металевій стійці. Конструкція має бути пофарбована різними кольорами – не менше 2-х кольорів. Діаметр каруселі  має бути не більше 1640мм, висота – 750мм.

 

Пісочниця №3.1 – 9699,43 грн. Пісочниця у вигляді кораблика має складається з набору різновисоких стовпів і фанерних екранів, які мають монтуватися таким чином, що загалом конструкція мала б  вигляд корабля. Габаритні розміри  виробу мають бути не менше ніж: довжина 3580 мм., ширина 1910 мм., висота 2140 мм.

 

Пісочниця №3.2 – 6850,09 грн. Пісочниця прямокутна зі сторонами розміром не більше 1850 *1500 мм. Стилістично виріб має бути оформлений у вигляді гриба.   Бокові стінки пісочниці мають складатися з дерев’яних дощок різних кольорів, загальною висотою не вище 330 мм. Пісочниця має бути оздоблена тіньовим навісом висотою не більше 1500 мм. Стійки тіньового навісу та кутові елементи пісочниці мають бути виконані з брусу з ребром 100 мм. і передбачати монтаж на металеві елементи кріплення що бетонуються. Верхній елемент стінок пісочниці має бути обладнаний захисною дошкою, розміщеною паралельно землі. Одна з сторін має містити елемент столик. Тильна сторона повинна бути прикрашена декоративними елементами. Спосіб встановлення має забезпечити неможливість демонтажу. Конструкція пофарбована різними кольорами – не менше 3-х кольорів.

Матеріали конструкторського виконання:

Фанера. Фанера (бажано із берези) повинна бути надійною та високої якості.

Лакофарбові покриття. У виробництві мають бути використані  тільки фарби й покриття призначені для застосування на дитячих майданчиках. Бажано використання  двокомпонентних фарб, стійких для складних погодних умов: стирання, дії ультрафіолету Всі матеріали, що використовуються, повинні пройти сертифікацію на безпеку й екологічність, та дозволені для застосування при виготовленні товарів для дітей.

Додаткові  характеристики обладнання:

1. Використовувані метизи мають бути оцинковані або хромовані, а також мати захисні і антивандальні заглушки з ПВХ матеріалів.

2. Лакофарбове покриття всіх виробів має відповідати українським стандартам для аналогічного типу устаткування.

 

Будиночок-лабіринт №3.1 – 41954,60 грн. Призначений для дітей віком від 2 років. Лабіринт повинен мати конструкцію у вигляді будиночка, який розділений на 9 секцій. Секції мають бути розділені між собою переходами у вигляді кілець, арок чи овальних переходів. Лабіринт має 3 ілюмінатори, 3 сидіння та 2 столики для гри. Розміри виробу мають бути не менше ніж: висота  1280мм, ширина 2980мм, довжина 2980мм.

 

Паровоз №3.1 (гірка-потяг №3.1) – 34833,43 грн. Призначений для дітей віком  від 7 до 12 років. Комплекс має бути виготовлений у вигляді  паровоза з одним вагоном. В ігровій установці  має бути підвісний та страхувальний мости, платформи для гри та гірку-скат висотою 0,6м. Розміри виробу мають бути не менше ніж: довжина 5640мм, ширина 1210мм, висота 2270мм.

 

Гірка №3.1 – 28712,07 грн. Гірка-скат «міні»  призначена для катання дітей віком від 3 до 8 років. Має бути виконана у вигляді екскаватора, складатись зі скату висотою 0,95м., платформи та сходинок. Розміри виробу мають бути не менше ніж: довжина 2715мм, ширина 600мм, висота 1700мм.

Всі деталі гірок мають бути   виконані з використанням вологостійкої фанери завтовшки не менше 15мм, скати гірок повинні бути  з нержавіючої сталі та цільного листа завтовшки не менше 1,5мм. Всі металеві компоненти ігрового устаткування повинні мати порошкове покриття. Дерев’яні деталі обладнання  мають бути виконані з волостійкої фанери завтовшки не менше 24мм.

 

Дитячій ігровий комплекс №3.1 – 18218,32 грн. Ігровий комплекс має складатися з наступних ігрових елементів:

– гірка пряма з кінцевою ділянкою безпеки (поверхня гірки має бути виготовлена з полірованого, безшовного листа нержавіючої сталі; верхній край борта стартової ділянки має бути обладнаний фанерними бортами безпеки висотою не менше 90мм; гірка має бути обладнана верхньою захисною перекладиною; елементи з’єднання повинні бути винесені за межі робочої поверхні);

– вигнута металева драбина зі сходами, що знаходяться нижче рівня несучого каркасу драбини, обладнана верхньою захисною перекладиною або трап-барабан з канатом для сходження на платформу комплексу, трап-барабан складається з двох металевих дуг  на які горизонтально кріпляться дерев’яні дошки;

–  шест на одній стійці  (металева жердина, яка кріпиться фігурною дугою до двох паралельних стійок чи металева жердина з фігурними східцями П-подібної форми, розміщеними в одній площині);

– драбина для входу на головну платформу комплексу, обладнана поручнями, що починаються на рівні першої сходинки. Поручень повинен бути обладнаний захисними жординами, що не допускають попадання дитини за межі сходів (в бік від сходів). Елементи драбини мають бути виготовлені з дерева;

Головна частина комплексу має являти собою дерев’яну платформу з брусків до якої укріплена вологостійкої, ламінованої фанери , що має перфоровану поверхню, розташовану на висоті не більше 1250мм від поверхні землі. Платформа має бути закріплена на чотирьох дерев’яних стійках з ребром не більше 100мм. Зверху стійки захищені пластиковими ковпаками, які захищають від намокання деревини.

Між стійками з усіх сторін кріпляться захисні жердини не вище 600мм. Стійки до які з’єднанні з трап – барабаном та шестом на одній стійці оснащенні металевими ручками.

Ігровий комплекс повинен мати габаритні розміри не менше ніж:

Висота    – 2210мм.

Довжина – 3200мм.

Ширина  – 3205мм.

Висота гірки становить – 950мм.

 

 

 

 

Товщина листа нержавіючої сталі в усіх металевих гірках повинна мати не менше 1,5 мм.

Діаметр поліпропіленового, армованого, канату який застосовується у вказаних елементах повинен бути не менше 16 мм.

Внутрішній діаметр пластикових гір труб які застосовуються у вказаних елементах повинен бути не менше 800 мм.

 

Гумове покриття за метр квадратний – 485,0 грн. Комплекти 1-3 мають постачатися разом із гумовим покриттям загальною площею 1250 метрів квадратних.