Єврофутбольний департамент не збирається розпускатись, замовляючи таксі до кінця року
28.03.2012   //  

Департамент «ЄВРО 2012» Львівської міськради 21 березня уклав угоду з КП «Ратуша-сервіс» на автотранспортні послуги в березні-грудні 2012 року на загальну суму 110 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено надання послуг автомобілем іноземного виробництва з підвищеним рівнем безпеки, подушками безпеки, усі гальма – дискові, ABS, EBD, клімат – контроль, електросклопідіймачі передні та задні, тип кузова — седан (рік випуску – не старше – 2005 року), об’єм двигуна від 1.6л. Також замовлено пасажирський мікроавтобус іноземного виробництва з кількістю пасажирських місць не менше семи, ABS, EBD об’єм двигуна не менше 2.2 л і черговий автомобіль з розширеним графіком роботи, тип кузова — седан, об’єм двигуна не менше 2.4 л. Конкретні марки авто не повідомляються.

Нагадаємо, Євро-2012 пройде в червні. Раніше Департамент з питань підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міськради за 477 тис грн. орендував до кінця року автомобілі Mercedes Benz і Chevrolet Lacetti. Головне управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Київської міськдержадміністрації за 486 тис грн. орендувало три кабінети до листопада.