ІСД та Деркач наближаються до здачі коксової батареї в Індії
19.03.2012   //  

Державний інститут по проектуванню підприємств коксохімічної промисловості «Гипрококс» 12 березня уклало угоду з консорціумом «Укріндустрія» на технічний нагляд на території Індії на час будівництва, введення в експлуатацію та освоєння проектної потужності коксової батареї № 11 Металургійного комбінату IISCO, Бурнпур. Вартість угоди склала $197 тис. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Інститутом «Гипрококс» з Консорціумом «Укріндустрія» був укладений договір на технічний нагляд на території Індії на час будівництва (а саме: кладку, сушку, розігрів), введення в експлуатацію та освоєння проектної потужності коксової батареї № 11 Металургійного комбінату IISCO, Бурнпур (Індія) від 10.06.2009 р. № IISCO/09/GPK/27. Цій договір закінчується у лютому – березні 2012 р. В зв’язку з тим, що будівництво коксової батареї ще не завершено та продовжується, потрібно збільшити обсяг цих робіт на 35 люд/міс (із розрахунку ставки відшкодування однієї людино-місяця 5 620 дол. США). Послуги потрібно надати в вересні 2012 року.

Консорціум «Укріндустрія», за ініціативою Міністерства промислової політики на початку 2002 року засновано корпораціями «Індустріальний союз Донбасу»(ІСД, Донецьк) і «УкрАзиябуд»(Київ), створений.

Зараз засновниками консорціуму «Укріндустрія» є «ІСД Польща» і ТОВ «Промтехменеджмент» Дмитра Деркача, який очолює весь консорціум.